Boromir Pan Cafe


Lanţul de magazine specializate "Boromir Pan Café" (magazine cu suprafeţe cuprinse între 50 şi 150 mp) constituie un proiect lansat în aprilie 2008, bazat pe re-branduirea tradiţionalelor brutării Boromir existente în oraşul Rm. Vâlcea încă din anul 1996.

Boromir Pan Café este o cafenea concepută să pună la dispoziţia clienţilor produse tradiţionale de brutărie, patiserie şi cofetărie, care, alături de o băutură caldă, constituie gustarea ideala în orice moment al zilei.Boromir Pan Café iese in evidenţă prin conceptul de fresh: terminale de coacere amplasate în fiecare magazin, pentru pregătirea "la vedere" a produselor calde de brutărie şi patiserie. Amenajarea unui ambient pentru servirea la masa permite consumul imediat al acestora, totul intr-o atmosfera specifică de cafenea europeană.

Pe langa conceptul de fresh, nivelul calitativ al produselor rezultat din respectul faţă de tradiţia de brutar este atributul de bază al produselor. Ingredientele naturale, atent selecţionate, transformă fiecare produs într-o sursă sănătoasă de energie.

Fiecare magazin "Boromir Pan Café" are propria personalitate dar in toate regăseşti aceeaşi ambianţă călduroasă şi rafinată. Materialele utilizate sunt lemnul, caramida şi piatra. Nuanțele se armonizează la culoarea lemnului şi sunt evidenţiate de lumină caldă a abajururilor din sticlă vitrată. Cuptorul întregeşte ambianţa cu animaţia operaţiunii de coacere la vedere şi cu mirosul plăcut al produsului proaspăt ieşit din cuptor.

Boromir Pan Café este locul în care poţi "să-ţi tragi sufletul" între două drumuri din cotidianul agitat, alături de o ceaşca de cafea şi un croissant delicios.


Boromir Pan Café se bazează pe trei concepte pentru a satisface în totalitate exigenţele clienţilor:

  • Ingrediente naturale şi făinuri Boromir speciale pentru fiecare tip de produs
  • Pregătirea şi coacerea produselor de-a lungul întregii zile, pentru asigurarea unui maxim de prospeţime
  • Crearea de reţete noi, specifice fiecărui sezon, pentru cele mai gurmande gusturi

Vezi Galeria de Imagini

  • Boromir Pancafé
  • Boromir Pancafé
  • Boromir Pancafé
  • Boromir Pancafé