Produse OnlineInformatii

Cadouri traditionale

Home / Produse / Cadouri traditionale / Cadouri traditionale / Cadou traditional III
Cadou traditional III

61.38 lei

in stoc

buc
Subtotal: 61.38 lei


CADOU TRADITIONAL III – COZONAC de ACASA 1kg, CRÂMPOŞIE 0,75L

Descriere:
COZONAC de ACASĂ  1kg

O sticlă de vin CRÂMPOŞIE- CASA ISĂRESCU, alb, sec, 12,5% vol. alc., 750ml

 

COZONAC de ACASĂ  1kg

Ingrediente:
Umplutură 40% (zahăr, miez de nucă 24%, pesmet, albuş de ou, cuburi de portocale confiate 16%, stafide 12%, apă, cacao, alcool etilic, arome), făină albă de grâu, grăsimi vegetale nehidrogente (uleiuri şi grăsimi vegetale rafinate, apă, emulsifianţi: monogliceride distillate ale acizilor graşi, lecitină din soia, sare, conservant: sorbet de potasiu, acidifiant: acid citric, colorant: beta caroten), apă, drojdie naturală (făină albă de grâu, apă), zahăr, ouă, gălbenuş ou, sirop de zahăr invertit, unt, lapte praf, emulsifianţi: mono şi digliceride ale acizilor graşi şi lecitină de soia, sare iodată, arome. Plic zahăr pudră vanilat (20g): zahăr, amidon de grâu, arome. 

 Cantitate netă:
COZONAC de ACASA  1000g

CABERNET SAUVIGNON 750ml

 Condiţii de păstrare şi sfaturi pentru consum:
Pentru o păstrare cât mai corectă, menţineţi produsul în ambalajul original, în loc uscat şi aerisit, evitând expunerea la soare.

Cozonacul Boromir este un produs dulce preparat cu multă grijă, prin îmbinarea celor mai bune ingrediente.

Pentru a savura aroma produsului este de preferat să păstraţi produsul câteva ore, înainte de consum, la temperatura camerei. Pentru a tăia produsul se utilizează un cuţit cu lamă lungă şi dantelată.

 

CRÂMPOŞIE 0,75l CASA ISĂRESCU, alb, sec, 12,5% vol. alc., 750ml

“Țărăncuța care place boierilor” – așa cum o numea celebrul Păstorel Teodoreanu – Crâmpoșia este un vechi soi local, care a rezistat în podgoria Drăgășanilor de pe vremea dacilor.

Excelent vin de cursă lungă, prietenos, cu personalitate distinctă și prospețime de invidiat, Crâmpoșia dobândește o savoare deosebită servită foarte rece (9-10°C), alături de pește, carne de pasăre sau mâncăruri tradiționale românești

 Tip si categorie:
Sec, alb.

Brand:

Casa Isărescu

 Alergeni:

Conţine sulfiţi.

Precauţii:

Alcoolul dăunează grav sănătăţii. Consumaţi cu moderaţie. Este interzisă vânzarea către persoanele sub 18 ani.