Prelucrarea datelor personale


        SC BOROMIR IND SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal cu numarul 34470.

        Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC BOROMIR IND SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ce ne sunt furnizate de catre dumneavoastra, un membru al familiei ori alta persoana.

        Scopul colectarii datelor: asigurarea posibilitatii onorarii comenzilor prin livrarea si facturarea Bunurilor, informarea dumneavoastra privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor, activitatii comerciale, de promovare a Bunurilor, de marketing, de reclama si publicitat, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului Clientului/Cumparatorului.

        Datele colectate sunt: numele, adresa de facturare, adresa de livrare, numere de telefon, adresa de e-mail.

        Procesarea datelor de card necesare a fi utilizate in momentul efectuarii platii se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata securizata PayU. SC Boromir Ind SRL nu solicita si nu stocheaza niciun fel de date referitoare la card. In cazul cardurilor emise sub siglele MasterCard si VISA si folosite in pagina de plata PayU, datele cardului sunt introduse direct in sistemele bancilor emitente.

        Prin completarea datelor in formularul  de Comanda sau in formularul pentru abonare la newsletter, Cumparatorul/Clientul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SC BOROMIR IND SRL, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile declarate mai sus.

        Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

        Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: S.C. BOROMIR IND S.R.L., str. Targului nr. 2, Ramnicu Valcea, jud. Valcea, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

        In baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Targului nr. 2, Ramnicu Valcea, jud. Valcea, in atentia S.C. BOROMIR IND S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
            - rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte.

        De asemenea, SC BOROMIR IND SRL poate furniza datele Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii curierat, servicii de plata/bancare.

        Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.