Termeni si conditii


 

 

  TERMENI SI CONDITII

 

1. DEFINITII SI TERMENI

BOROMIR – este denumirea comerciala a S.C. BOROMIR IND S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Ramnicu Valcea, str. Targului nr. 2, jud. Valcea, avand numar de ordine in Registrul Comertului J38/1136/1994, cod unic de inregistrare fiscala RO 6334476. Contact: tel. 0250 732 635, e-mail: office@boromir.ro.

Vanzator – S.C. BOROMIR IND S.R.L.

Cumparator – orice persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre BOROMIR (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent cu BOROMIR.

Site – domeniul www.boromir.ro/buy si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunurile selectate.

Produs/Bun – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Promotie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta prezentul contract la distanta, care va fi incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

Continut
•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
•    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun de catre BOROMIR. Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

        Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

        Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

        Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna Cumparatorului suma achitata.

        Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

 

3.  POLITICA DE VANZARE ONLINE

        Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator persoana fizica sau persoana juridica.
Pentru motive justificate BOROMIR isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel BOROMIR. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al BOROMIR, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

        Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

        BOROMIR poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

        Toate preturile aferente produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

        In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

        Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

        Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

        Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a BOROMIR, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile.

        Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de BOROMIR, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Vanzatorului asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al BOROMIR.

        Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului document, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre BOROMIR si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea BOROMIR. cu referire la acel Continut.

        Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului document.

        In cazul in care SC BOROMIR IND SRL confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea SC BOROMIR IND SRL pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

 

6. COMANDA

        Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda si efectua plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, produsul este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului.

        Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

        Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de BOROMIR, in cazul platii online;

- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte.

        In cazul in care un Produs comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Produsului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

        Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru cazurile de mai jos:

- imposibilitatea contactarii Cumparatorului de catre curier pentru livrarea comenzii ;

- pierderile sau intarzierile inregistrarii comenzilor generate de defectiuni tehnice independente de vointa Vanzatorului, respectiv pierderi, intarzieri sau orice alte probleme cauzate de providerul de Internet.

- imposibilitatea Vanzatorului de a contacta Cumparatorul, din motive independente de acesta, pentru a-i comunica eventuale inadvertente legate de comanda plasata, de faptul ca adresa de livrare este in afara ariei curierului ;

- nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de internet ;

- in cazul comunicarii de catre Cumparator de informatii false sau eronate, inclusiv privind datele necesare expedierii comenzii.

 

7. DREPTUL DE RETRAGERE – RETURNAREA PRODUSELOR

        Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 Cumparatorul are dreptul de a se retrage din prezentul Contract, fara a preciza motivele intr-un termen de 14 zile.

        Termenul de 14 zile incepe sa fie calculat din ziua în care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat curierul si care este indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor.

        Inainte de expirarea perioadei de retragere, Cumparatorul trebuie sa informeze Vanzatorul cu privire la decizia sa de retragere din Contract, printr-o declaratie neechivoca transmisa la adresa de e-mail: cadouri@boromir.ro. In acest scop, se poate folosi modelul de formular de mai jos, dar folosirea lui nu este insa obligatorie:

FORMULAR RETURNARE PRODUSE

Va informez prin prezenta cu privire la returnarea urmatoarelor produse achizitionate de la societatea dumneavoastra:...

Aceste produse au fost comandate la data de:...

avand numar de comanda ...

si au fost primite la data de ...

Nume si prenume:...

Adresa:...

Data:...

 

        Cumparatorul respecta termenul limita de retragere, daca transmite comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei respective.

        Vanzatorul va trimite, fara intarziere, un e-mail de confirmare de primire a declaratiei de retragere.

        Sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere revine Cumparatorului.

CONSECINTELE RETRAGERII

Cumparatorul trebuie sa returneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care a trimis comunicarea de retragere din Contract. Termenul este respectat daca podusele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Produsele returnate trebuiesc sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate: in ambalajele originale, cu etichetele intacte si cu documentele insotitoare.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre Cumparator.

Returnarea se face la adresa: SC BOROMIR IND SRL, str. Targului nr. 2, Rm. Valcea, jud. Valcea, in atentia departamentului “magazin online”.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produselor in maximum 14 zile de la data primirii comunicarii asupra deciziei de retragere a Cumparatorului din contract.

Vanzatorul va putea amana rambursarea contravalorii produselor pana la primirea produselor, sau pana la momentul in care Cumparatorul a furnizat dovada ca a trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.
Contravaloarea produselor va fi returnata dupa cum urmeaza:
- pentru Comenzile achitate cu card online prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
- pentru Comenzile achitate cu OP sau Ramburs prin virament bancar.
 

8. CONFIDENTIALITATE 

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

        Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

        Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. BOROMIR nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 

9. PUBLICITATE

        Prin transmiterea newsletterelor BOROMIR sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

        In momentul in care, Clientul viziteaza site-ul sau transmite o comanda, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea BOROMIR in acest sens.

        Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 

10. FACTURARE – PLATA

        Preturile Produselor afisate in cadrul site-ului www.boromir.ro/buy includ T.V.A.

        Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

        Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunurile vandute, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, in format electronic prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator sau in colet, dupa caz.

        In cazul in care factura nu este transmisa in format electronic sau in colet, va rugam sa ne sesizati acest aspect la adresa de mail: cadouri@boromir.ro.

 

11. LIVRAREA BUNURILOR

        Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

        Termenul de livrare al produselor este de 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

        Livrarea Bunurilor se face numai pe teritoriul Romaniei.

        Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare necesare. Raspunderea cu privire la starea produselor pe perioada transportului ii apartine curierului.

        In cazul livrarii la domiciliu in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii in mod personal, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si numai dupa comunicarea catre Curier, a numelui, a numarului si a seriei Cartii de Identitate.

        In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta comanda si va fi raspunzator in cazul in care accesul Curierului nu este permis.

        Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si in intervalul orar anuntat.

        Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare, in intervalul orar anuntat, si confirmat, in caz contrar acesta va suporta taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior, doar cu acordul Curierului.

        Livrarea produselor se considera finalizata, la momentul predarii produselor comandate catre Client la adresa comunicata de acesta la momentul transmiterii comenzii.

        Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate.

        Prin semnarea bonul de livrare (AWB) Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor comandate.

        In cazul unui incident survenit in urma livrarii comenzii, Clientul se obliga sa contacteze Vanzatorul prin e-mail sau telefonic, intr-un interval nu mai mare de o zi lucratoare de la primirea produselor, si sa reclame problemele aparute.

        Data de livrare si intervalul orar pentru livrarea comenzilor pot fi alese in momentul efectuarii comenzii, de catre Client, in campul comentarii, in functie de disponibilitatea acestora, dar cu conditia ca termenul de livrare sa nu fie mai mic de 3 zile lucratoare.

        SC BOROMIR IND ARL se angajeaza sa respecte aceste date si ore de livrare a comenzilor online. In ipoteza in care aceste date si ore de livrare nu vor putea fi respectate, Clientul va fi imediat informat prin toate mijloacele puse la dispozitie de catre el, respectiv prin intermediul postei electronice sau telefon si vor fi agreate alte coordonate de livrare.

        In caz de intarziere a livrarii produselor comandate, sfatuim Clientul sa anunte aceasta intarziere contactand operatorii BOROMIR la adresa de e-mail sau la nr de telefon puse la dispozitie in sectiunea contact magazin online pentru a putea gasi solutia optima in vederea livrarii produselor.

        Pentru intarzieri la livrare mai mari de patru zile lucratoare, exceptand cazurile de forta majora sau defectiuni tehnice ale paginii de web ce nu au permis vizualizarea comenzii, Clientul este indreptatit sa ceara anularea comenzii, prin contactarea operatorilor BOROMIR.

 

12. COSTURI DE LIVRARE

        Transportul este gratuit pentru toate comenzile, indiferent de valoare, dar doar pentru locatiile ce se afla in aria de acoperire a curierului.

        Lista localitatilor acoperite de serviciul de curierat se poate consulta aici:

Anexa1:http://www.urgent-curier.ro/Anexa1_Filiale_Urgent_Curier.pdf
Anexa 2: http://www.urgentonline.ro/pdfretea.aspx

        Pentru localitatile ce nu se afla in aria de acoperire a curierului se percepe o taxa de 0,8 lei/km + tva, doar dus, fata de cea mai apropiata filiala a curierului. Daca ati lansat comanda, iar adresa de livrare nu se afla in aria de acoperire a curierului, veti fi contactat de catre un operator de vanzari ce va va comunica costul transportului. Daca refuzati achitarea costului transportului se considera comanda anulata.

        Pentru persoanelor juridice, la livrarea coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire.

 

13. GARANTII

        Toate Bunurile comercializate de catre BOROMIR beneficiaza de conditii de garantie conforme politicii comerciale a producatorului. Fiecare produs in parte va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului sau de eticheta care sa certifice perioada de garantie.

 

14. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

        Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 

15. RASPUNDERE

        Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

 

16. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

        SC BOROMIR IND SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

        Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC BOROMIR IND SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ce ne sunt furnizate de catre Client/Cumparator, un membru al familiei ori alta persoana.

        Scopul colectarii datelor: asigurarea posibilitatii onorarii comenzilor prin livrarea si facturarea Bunurilor, informarea Cumparatorilor/Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor, activitatii comerciale, de promovare a Bunurilor, de marketing, de reclama si publicitat, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului Clientului/Cumparatorului.

        Datele colectate sunt: numele, adresa de facturare, adresa de livrare, numere de telefon, adresa de e-mail.

        Procesarea datelor de card necesare a fi utilizate in momentul efectuarii platii se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata securizata PayU. SC Boromir Ind SRL nu solicita si nu stocheaza niciun fel de date referitoare la card. In cazul cardurilor emise sub siglele MasterCard si VISA si folosite in pagina de plata PayU, datele cardului sunt introduse direct in sistemele bancilor emitente.

        Prin completarea datelor in formularul de Comanda sau in formularul pentru abonare la newsletter, Cumparatorul/Clientul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SC BOROMIR IND SRL, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile declarate mai sus.

        Prin citirea Documentului Cumparatorul/Clientul ia cunostinta faptul ca ii sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

        Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: S.C. BOROMIR IND S.R.L., str. Targului nr. 2, Ramnicu Valcea, jud. Valcea, Cumparatorul/Clientul isi poate exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa i se confirme faptul ca datele sale personale sunt sau nu sunt prelucrate.

        Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Targului nr. 2, Ramnicu Valcea, jud. Valcea, in atentia S.C. BOROMIR IND S.R.L., Cumparatorul/Clientul isi poate exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
- rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

        De asemenea, SC BOROMIR IND SRL poate furniza datele Cumparatorului/Clientului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii curierat, servicii de plata/bancare.

        Informatiile Cumparatorului/Clientului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


 

17. FORTA MAJORA

        Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

        Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.


 

18. PROCEDURA DE SOLUTIONARE A RECLAMATIILOR

        Orice reclamatie se poate inainta astfel:

  • prin e-mail la adresele: office@boromir.ro sau cadouri@boromir.ro;

  • prin fax, la numarul: 0250 732 635;

  • prin posta, la adresa: str. Targului nr. 2, Ramnicu Valcea, jud. Valcea.

        Reclamatia trebuie sa contina datele de identificare ale clientului ce reclama: nume si prenume, detaliile comenzii neconforme (numar comanda, produse comandate) precum si datele de contact (adresa/e-mail) la care doreste sa primeasca raspunsul.

        O reclamatie trebuie sa fie depusa in termen de 30 de zile de la primirea produselor reclamate, comandate prin intermediul site-ului www.boromir.ro/buy.

        Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 30 de zile.

        Dupa preluarea reclamatiei, clientul poate fi contactat pentru eventuale relatii suplimentare.

        S.C. Boromir Ind S.R.L. raspunde la reclamatii in termen de 30 de zile in scris, pe e-mail in functie de modalitatea aleasa de clientul reclamant.

        Orice neintelegere privind reclamatia va fi rezolvata amiabil. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, clientul poate adresa o plangere catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sau are dreptul sa formuleze o acţiune în faţa instanţelor judecătoreşti competente.

 

19. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

        Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre BOROMIR si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Ramnicu Valcea.

S.C. BOROMIR IND S.R.L.

Sediu social: Ramnicu Valcea, str. Targului nr. 2, jud. Valcea,

numar de ordine in Registrul Comertului J38/1136/1994,

cod unic de inregistrare fiscala RO 6334476.

Contact: tel. 0250 732 635, e-mail: office@boromir.ro.

 

Departament Vanzari Online:

e-mail: cadouri@boromir.ro

tel.: 0745 600 320, 0745 766 662, 0350 401 717

(suport telefonic L-V intre orele 08.00 – 17.00)