Cum cumpar


        1. Alege produsele, navigand prin categoriile de produse din meniul din stanga paginii. Produsele se adauga in cos prin apasarea butonului „adauga in cos”.

 

        2. Cosul de cumparaturi: aici puteti vedea lista produselor selectate, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la produse, cat si sa adaugati o felicitare in colet si sa introduceti mesajul ce-l doriti scris pe aceasta. Mai departe puteti sa finalizati comanda sau sa continuati cumparaturile.

 

        3.  Formular comanda (un singur pas): aici trebuie sa introduceti datele de facturare, adresa de livrare, datele de contact: nr. telefon si adresa de e-mail si sa alegeti metoda de plata.  Pentru a trimite comanda trebuie sa acceptati „termenii si conditiile” Boromir, pentru aceasta trebuie sa cititi conditiile si sa bifati casuta accept.

            Tot aici aveti posibilitatea sa optati si pentru a primi newsletter-ul Boromir.

            Pentru a finaliza comanda apasa butonul „trimite comanda

 

        4. Felicitari! Comanda ta a fost trimisa cu succes, iar un e-mail de confirmare este trimis automat la adresa comunicata, in care se specifica numarul de inregistrare al comenzii. In cel mai scurt timp vei fi contactat de catre unul dintre operatorii nostrii pentru a confirma comanda trimisa.

 

        5. Livrare comanda: in momentul in care coletul a fost ridicat de catre curier, vei primi un e-mail cu data si intervalul orar de livrare.