Retur


Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 aveti dreptul de a returna produsele achizitionate in termen de 14 zile de la receptionarea acestora de catre dumneavoastra sau de catre o persoana imputernicita de la curier, fara a preciza motivul returnarii.

           

            Daca doriti sa returnati produsele, trebuie sa ne informati in termenul de 14 zile sa ne informati cu privire la aceasta decizie printr-o declaratie trimisa la adresa de e-mail cadouri@boromir.ro, iar noi va vom transmite, fara intarziere, un e-mail  de confirmare a primirii cererii de returnare. In acest scop, se poate folosi modelul de formular de mai jos, dar folosirea lui nu este insa obligatorie:

 

            FORMULAR RETURNARE PRODUSE

Va informez prin prezenta cu privire la returnarea urmatoarelor produse achizitionate de la societatea dumneavoastra:...

Aceste produse au fost comandate la data de:...

avand numar de comanda ...

si au fost primite la data de ...

Nume si prenume:...

Adresa:...

Data:...

 

            Va rugam sa ne returnati produsele in aceasi stare in care v-au fost livrate ( in ambalajele originale,  cu etichetele intacte si cu documentele insotitoare).

 

            CONSECINTELE RETRAGERII

Va informa ca toate costurile direct legate de returnarea produselor va trebui sa le suportati.

Este important sa ne returnati produsele refuzate in termen de maxim 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Returnarea se face la adresa: SC BOROMIR IND SRL, str. Targului nr. 2, Rm. Valcea, jud. Valcea, in atentia departamentului “magazin online”.

            Suma reprezentand contravaloarea produselor returnate de catre dumneavoastra va fi rambursata in termen de 14 zile de la anuntul returului, astfel:

- pentru Comenzile achitate cu card online prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
            - pentru Comenzile achitate cu OP sau Ramburs  prin virament bancar;

            Va informam ca ne rezervam posibilitatea de a amana rambursarea pana la momentul la care primim produsele sau pana la primirea unei dovezi ca produsele au fost expediate.

            In masura in care ne-ati indicat un cont bancar vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar fara a va percepe comisioane pentru aceasta rambursare. In ipoteza in care nu este posibila folosirea contului bancar va vom contacta pentru a agrea impreuna o alta  metoda de rambursare