News


 • Castogatorii concursului "Descopera prospetimea smoothieuri-lor din magazinele Boromir Pan Cafe"  Castigatorii sunt rugati ca in termen de 4 zile (pana pe 16 iulie 2017 inclusiv) sa trimita la adresa de e-mail: office@boromir.ro informatiile personale pentru a putea intra in posesia premiilor:

  1. nume si prenume + id facebook (pt verificare);

  2. nr telefon

  3. seria si numarul de buletin

   

  Premiul I:
   30 de vouchere incepand cu data 17 iulie-15 august pt o cafea si un croissant cu unt la Boromir Pan Cafe Traian:
   
  1. Serban Luchian
  2. Nae Stoica 
  3. Adina Mariana 
  4. Gheorghita Tudor 
  5. MariansiGeorgiana Mihai 
   
  Premiul II:
  Castigatorii vor primi un tort de ciocolata de 1.2 kg, pe care il vor ridica de la Boromir Pan Cafe Traian:
   
  1. Loredana Elena C
  2. Floarea Stoica 
  3. Maria Maria 
  4. Madalin Radoi 
  5. Ciprian Constantin
   
  Premiul III:
  Castogatorii vor primi o tarta mare cu unul din fructele sezonului de 1.2 kg, pe care o vor ridica de la Boromir Pan Cafe Traian:
   
  1. Niculina Kolosvari 
  2. Dita Alina
  3. Mugurel Milica 
  4. Andreea Isabela Serban
  5. Daniel Dogaru 
 • Concurs  Boromir Pan Cafe
 • ISM 2017 - KOLN • ISM 2017 - KOLN • ISM 2017 - KOLN • ISM 2017 - KOLN • SIAL 2016 - PARIS • SIAL 2016 - PARIS • SIAL 2016 - PARIS • SIAL 2016 - PARIS • SIAL 2016 - PARIS • SIAL 2016 - PARIS • ALIMENTARIA 2016 BARCELONA  Boromir participate this year from 25 to 28 April 2016, the international trade fair for the food industry «ALIMENTARIA-BARCELONA-2016»

 • Boromir at ALIMENTARIA 2016 - BARCELONA • Boromir - ALIMENTARIA 2016 BARCELONA • Boromir - ALIMENTARIA 2016 BARCELONA • Boromir - ALIMENTARIA 2016 BARCELONA • Boromir - ALIMENTARIA 2016 BARCELONA • LUNA INDRAGOSTITILOR - castigatorii • LUNA INDRAGOSTITILOR


  valentines-day
 • I love cozonac Boromir


  i-love-cozonac-boromir

  Noi cozonaci pufosi si deliciosi!

  Sub sloganul "I love cozonac Boromir" in aceasta vara iti aducem noi cozonaci de care te poti bucura in orice clipa, rasfatandu-te cu combinatii rafinate de crema de ciocolata si o delicata crema de caramel! 

 • Fidelity card BOROMIR PAN CAFE  Organizatorul are dreptul sa hotarasca in orice moment modificarea programului. Instiintarea referitoare la modificarea programului va fi afisata de SC BOROMIR IND SRL cu cel putin 5 de zile inainte de data la care intervine modificarea, atat in magazinele Boromir Pan Cafe participante la program cat si pe site-ul www.boromir.ro/noutati.

  Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

   

   

  1. CONDITII DE PARTICIPARE

   

  La Programul de fidelitate Card Boromir Pan Cafe, poate participa orice persoana fizica cu varsta minima de 18 ani, impliniti de solicitant la data completarii formularului (denumit in continuare “Participantul”), cu domiciliul in Romania si care completeaza si semneaza formularul de inscriere (anexa 1 a prezentului regulament).

  Formularul de inscriere in Programul de fidelitate, va fi oferit spre completare, fiecarui Participant la Program, de catre personalul magazinelor Boromir Pan Cafe, daca Participantul doreste acest lucru si in conditiile in care acesta va efectua cumparaturi din magazinele Boromir Pan Cafe, in valoare minima de 3 lei pe un bon fiscal.

  La Programul de fidelitate Card Boromir Pan Cafe, pot participa si angajatii SC BOROMIR IND SRL, cu respectarea acelorasi conditii de participare, prevazute prin prezentul Program.

  Persoanele juridice nu au dreptul sa participe la Program.

  Formularele de participare sunt accesibile fizic din orice magazin Boromir Pan Cafe, participant la program.

  Fiecare Participantul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii a fi completate din formularul de inscriere, cu date reale, scrise cu majuscule si citet. Campurile obligatorii a fi completate sunt: nume, prenume, data nastere, sex, adresa completa, numar telefon, semnatura.

  Formularul de inscriere, corect completat si semnat se va preda personalului din magazinele Boromir Pan Cafe participante.

  Participantul va prezenta un act de identitate la predarea formularului de inscriere completat, catre personalul magazinului, pentru verificarea vizuala de catre acesta a datelor inscrise de Participant in formular.

  Prin act de identitate se poate intelege carte de identitate, permis de conducere, pasaport. Actul de identitate va fi folosit numai pentru verificarea corectitudinii datelor scrise de Participant in formularul de inscriere, dupa care va fi restituit acestuia. Nu vor fi efectuate copii de pe actele de identitate prezentate de Participanti si nici nu vor fi solicitate sau retinute astfel de copii.

  Formularul nesemnat de catre Participant sau incomplet ori care contine date incorete sau necitete, se considera invalid. Invaliditatea formularului va atrage neacordarea cardului de catre personalul magazinelor Boromir Pan Cafe participante.

  Pentru corectarea acestei situatii, dupa caz, se semneaza si/sau se completeaza formularul de participare cu informatiile care lipsesc si/sau se elibereaza un nou formular de participare de catre personalul magazinului Boromir Pan Cafe care va fi completat de Participant, cu date reale, corecte, complete si citete.

  In urma predarii de catre Participant a formularului de participare semnat si completat cu date reale, corecte, complete si citete, personalului magazinului Boromir Pan Cafe , va preda Participantului, in mod gratuit, Cardul de fidelitate.

  Daca ulterior primirii cardului de fidelitate de catre Participant, personalul magazinului Boromir Pan Cafe, constata ca anumite campuri din formularul de inscriere completate de Participant, sunt eronate, incomplet sau nu sunt citete, Participantul va fi contactat pentru a se prezenta la unul din magazinele Boromir Pan Cafe, in vederea completarii unui nou formular de inscriere. Pana la data completarii unui nou formaular de inscriere Participantul va beneficia numai de discount-ul de 8%, acesta neputand beneficia de alte eventuale beneficii sau reduceri ulterioare acordate de Organizator.

  Activarea Cardului de fidelitate Boromir Pan Cafe se face la prima scanare, respectiv la prima cumparatura efectuata de Participant cu prezentarea prealabila a cardului.

  Fiecare Participant are dreptul la un singur Card de fidelitate.

   

   

  1. PRODUSE PARTICIPANTE

   

  La Programul de fidelizare participa toate produsele comercializate in cadrul magazinelor Boromir Pan Cafe in perioada Campaniei, dar in limita stocului disponibil.

  Nu vor participa la programul de fidelizare produsele care fac deja obiectul altor promotii.

  Produsele aflate in diverse promotii sunt produsele selectionate ce fac obiectul Campaniilor Promotionale desfasurate periodic in magazinele Boromir Pan Cafe participante conform politicilor de vanzari ale Organizatorului.

   

   

  1. CARDUL BOROMIR PAN CAFE

   

  Cardul de fidelitate Boromir Pan Cafe ( Anexa nr.2 la prezentul Regulament) este

  un card din PVC cu dimensiuni standard: 85,60 x 53,98 x 0,76mm, inscriptionat pe o parte cu textul „Boromir Pan Cafe” pe fond roz, iar pe verso este imprimat codul de bare aferent fiecarui utilizator.

  Codul de bare imprimat pe carduri este proprietatea SC BOROMIR IND SRL, neputand fii utilizat de orice alta persoana fizica sau juridica, conform legislatiei in vigoare.

  Cardurile de fidelitate Boromir Pan Cafe pot fi utilizate de catre titularii acestora conform termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

  Se recomanda utilizarea cardului de catre titularul acestuia, in caz contrar, titularul Cardului isi asuma intreaga responsabilitate pentru orice problema care poate sa apara in legatura cu beneficiile purtate de Card.

  Falsificarea oricarui card de fidelitate se pedepseste conform legilor in vigoare. 
  Cardurile se activeaza la intrarea in posesie, prin scanarea la una din casele de marcat din magazinele Boromir Pan Cafe participante, urmand a se inregistra toate beneficiile Programului.

  Pentru a beneficia de avantajele purtate de Cardul de fidelitate Boromir Pan Cafe, acesta trebuie prezentat de Participant pentru scanare, inaintea inceperii inregistrarii in casa de marcat a produselor ce vor fi cumparate.

  Cardul Boromir Pan Cafe nu este un card de credit si nu poate fi utilizat ca mijloc de plata, iar beneficiile acordate nu pot fi preschimbate in bani sau produse.

  Organizatorul poate anula orice Card de fidelitate sau poate interveni asupra beneficiilor acordate pe Card daca se dovedeste ca acestea s-au acordat cu incalcarea expresa a Regulametului. Dupa efectuarea tuturor verificarilor necesare, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula sau a retine Cardul conform conditiilor din prezentul Regulament.

  Fata de acest card de fidelitate, SC BOROMIR IND SRL poate sa emite si alte tipuri de carduri in baza unor regulamente distincte.

   

   

  1. MECANISMUL PROGRAMULUI

   

  Pentru a beneficia de avantajele prezentului Program de fidelitate, fiecare Participant este obligat sa prezinte pentru scanare cardul la casa de marcat, inainte de inregistrarea in casa de marcat a produselor care vor fi cumparate de Participant. Posesorul de card de fidelitate care, inainte de efectuarea cumparaturii (inaintea inregistrarii produselor in casa de marcat), nu preda cardul pentru scanare, nu va benficia de discount direct si nici nu va beneficia de eventualele avantaje ulterioare destinate posesorilor de carduri de fidelitate. 

  Se recomanda utilizarea Cardului de catre titular, in caz contrar, titularul Cardului isi asuma intreaga responsabilitate privind utilizarea beneficiilor aferente Cardului.

   

  Beneficiile cardului Boromir Pan Cafe:

   

  Posesorii cardurilor de fidelitate Boromir Pan Cafe vor beneficia de un discount imediat de 8% aplicat la valoarea cu TVA a produselor cumparate prin magazinele Boromir Pan Cafe participante.

  Campania este valabila pana la noi reglementari si se adreseaza tuturor posesorilor de card ce fac cumparaturi din magazinele participante, indiferent de valoarea bonului fiscal.

  La acest Program participa toate produsele comercializate in magazinele participante, dar in limita stocului disponibil cu exceptia produselor care fac obiectul altor campanii promotionale.

  Discount-ul imediat se aplica direct la casa de marcat doar prin scanarea Cardului de fidelitate.

  Discount-ul imediat nu se cumuleaza si nu se suprapune cu alte promotii generale din magazine.

  Orice alte beneficii pot fi decise ulterior de catre Organizator si vor fi anuntate in prealabil in magazinele Boromir Pan Cafe si pe site-ul www.boromir.ro.

   

  8. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE


  Utilizarea cardului de fidelitate se poate face numai de catre titularul acestuia, in caz contrar, titularul cardului isi asuma intreaga responsabilitate privind orice problema care poate sa apara in legatura cu beneficiile cardului de fidelitate. Pentru a beneficia de discounturi, Participantul va trebui sa anunte ca este posesor de card de fidelitate si sa prezinte cardul persoanei din magazin de la casa de marcat, inainte ca aceasta sa inceapa inregistrarea produselor in casa de marcat fiscala.

   

   

  9.CARDURILE NEFOLOSITE, DETERIORATE, PIERDUTE SAU FURATE

   

  Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula orice Card de fidelitate dupa o perioada de 12 luni de neutilizare sau care a fost folosit incalcandu-se prevederile prezentului regulament. Cardul, odata anulat, nu mai poate fi reactivat. Odata cu anularea Cardului se pierd si toate beneficiile atasate Cardului, dupa caz. Posesorul Cardului anulat poate insa solicita emiterea unuia nou, prin completarea unui nou formular de inscriere, daca Campania de acordare de Carduri mai este in vigoare.

  Daca un Card de fidelitate a fost deteriorat, furat sau pierdut, titularul trebuie sa anunte acest fapt, in maxim 24 de ore, prin prezentarea sa la orice magazin Boromir Pan Cafe, in caz contrar, titularul isi asuma orice utilizare de catre un tert a Cardului pierdut. Odata cu instiintarea, titularul va comunica toate datele de identificare: nume, prenume, adresa, numar telefon, data nasterii. Titularul care isi pierde cardul sau ii este furat are dreptul la un nou card. In perioada de inlocuire a cardului nu este posibila accesarea beneficiilor purtate de Card. Eliberarea unui nou Card se va face in termen de 30 zile lucratoare de la anuntarea pierderii sau furtului.

   

   

  10. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

   

  Prin semnarea formularului de inscriere Participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Prin semnarea formularului de inscriere, Participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC BOROMIR IND SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii SC BOROMIR IND SRL, in scopuri de reclama, marketing si publicitate, corespondenta si evidente statistice pe toata durata desfasurarii prezentului Program.

  SC Boromir Ind SRL este inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal cu numarul 34470.

  Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza direct de catre SC Boromir Ind SRL, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001 si a normelor emise in aplicarea acestora, cu respectarea cerintelor de securitate, cat si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Astfel, Organizatorul pastreaza confidentialitatea datelor personale si le utilizeaza si stocheaza conform prezentului Regulament si a legislatiei in vigoare.

  Participantii la acest Program pot solicita in conditiile legii, printr-o cerere scrisa datata si semnata, adresata catre SC BOROMIR IND SRL, cu sediul in Ramnicu Valcea, str. Targului nr. 2, jud. Valcea, exercitarea oricaruia dintre drepturile conferite de catre Legea 677/2001 cu privire la datele lor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie la prelucrarea datelor (art. 15), dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale ( art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei( art. 18). 
  Participantii au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: la cererea scrisa a Participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului iar acesta se obliga: (a) sa confirme in mod gratuit solicitantului, daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal ale acestuia; (b) sa rectifice, actualizeze, stearga etc., date a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Legii nr. 677/2001; si/sau (c) sa inceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului. 
  In cererea formulata, Participantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

   

  11. INCETAREA/MODIFICAREA PROGRAMULUI DE FIDELITATE

   

  SC BOROMIR IND SRL isi rezerva dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea, suspendarea sau reluarea prezentului Program. Instiintarea va fi anuntata cu cel putin 30 de zile calendaristice inainte de data intrarii in vigoare in toate magazinele Boromir Pan Cafe participante, cat si pe site-ul www.boromir.ro/noutati.

  Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe Perioada Campaniei, printr-un Act Aditional. Modificarile vor fi anuntate prin modalitatile enuntate mai sus si cu 5 zile unainte de data intrarii lor in vigoare.

   

   

  12. RASPUNDERE

   

  Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru deteriorarea, distrugerea, pierderea sau furtul Cardului de fidelitate.

  Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru datele incorecte sau incomplete furnizate de Participant in Formular.

  Organizatorul are dreptul de a invalida Cardurile care nu indeplinesc toate conditiile de participare mentionate in Regulament.

   

   

  13. RECLAMATII, NOTIFICARI, LITIGII

   

  Contestatiile privind modul de desfasurare a Programului se pot depune in scris la sediul social al Organizatorului: SC Boromir Ind SRL str. Targului nr. 2, Ramnicu Valcea, jud. Valcea, sau la adresa de e-mail office@boromir.ro.

   

  In afara celor prevazute la paragraful anterior, Clientul nu poate emite nici un fel de pretentii cu privire la desfasurarea Programului.

   

  Organizatorul nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele prejudicii aduse contului de client aferent Cardului de fidelitate ca urmare a pierderii si/sau furtului acestuia, decat dupa instiintarea acestuia in scris. Cardurile gasite se predau in magazinele participante sau la sediul social al Organizatorului. Contrafacerea cardurilor se pedepseste conform legii.

   

  Eventualele litigii aparute intre Organizatori si Participanti la Programul de fidelitate se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi inaintate spre solutionare instantelor judecatoresti competente de pe raza teritoriala a sediului social al Organizatorului.

   

   

  14. CLAUZE FINALE

   

  Regulamentul Programului de fidelitate – card Boromir Pan Cafe este disponibil pentru consultare in mod gratuit in toate magazinele Boromir Pan Cafe participante si pe site-ul www.boromir.ro/noutati. Prin participarea la acest Program, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

  Prin participarea la Programul de fidelitate, Participantii isi exprima acordul cu privire la continutul prezentului Regulament si la modul de organizare si desfasurare a actiunii.

  Prin participarea la Programul de fidelitate, toti participantii isi exprima acordul expres cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Organizator in conditiile detaliate la pct-ul 10.

  Programul se va derula in conditiile prezentului Regulament care este obligatoriu pentru totii participantii.

  Prezenta Campanie poate inceta in orice moment in cazul producerii unui eveniment care constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.

  Anexele 1 si 2, constituie parte integranta din Prezentul Regulament.

  Prezentul Regulament a fost incheiat astazi 24aprilie2015 in 2 exemplare.

 • Magazin online !  Boromir a lansat magazinul online de cadouri!
  Aici gasiti cadouri ce satisfac si cele mai pretentioase gusturi, perfecte pentru cei dragi sau pentru partenerii de afaceri!
 • INDAGRA 2014     Ca in fiecare an, va asteptam sa ne intalnim la INDAGRA FOOD Bucuresti - Romexpo – pavilionul central, in perioada 29 oct. - 2 noe.

     Vom aduce si rulota “Boromir Pan Cafe” plina cu produse calde de patiserie, cu prajituri si cozonaci.

 • SIAL 2014  In perioada 19-23.oct.2014 vom participa la cea mai mare expozitie internationala dedicata industriei alimentare SIAL - PARIS. Va asteptam in hala 5A, stand: D-F 260.

   

 • PRETZELS  To the so popular pretzels, another range of pretzels has been created with new flavors like parmesan cheese and basil or caraway.

  The range of “Boromir Pretzels” has enriched the assortment with delicious “Pretzels with wine and olive oil” and “Multicereal Pretzels”.

 • CONCURS  " ADU BUCURII PE MASA "

  BOROMIR te premiaza de Paste

  Castigatorii concursului "ADU BUCURII PE MASA" sunt urmatorii:
   
  TENDER CARMEN MARILENA
  TUTUNARU IULIA ANDREEA
  HOSSU EMIL
  LEBEDENCO-BOTEZ GEORGIANA-ELENA
  APOPEI MINODORA 
  MINDRILA ELENA
  TARHON DIANA
  GEMANAR VIORICA 
  DOBRICA CARMEN-ANA 
  VITOMIREANU DOINA
   
  Castigatorii sunt rugati sa trimita pana pe data de 06.mai.2014 inclusiv, pe adresa de e-mail: concurs@boromir.ro datele pentru expedierea premiului: nume, prenume, adresa completa si nr. telefon pentru contact.
  Celor ce nu au reusit acum, le reamintim ca roata norocului se invarte mereu, asa ca stati aproape caci vom mai organiza concursuri.
  Va multumim tuturor pentru participare!
   
 • BOROMIR. FABRICA DE AMANDINE  The month of gifts welcomes the great and the little ones with new sweet delights from Boromir, with the launch of the sweet range under Boromir brand. Fabrica de Amandine.

  A team of skilled confectioners turns, day by day, the freshest ingredients in delicious desserts with walnut cream and chocolate, orange cream or milk cream, decorated with special chocolate chips. You will love them, for sure.

 • INDAGRA FOOD 2013  This year, during 30st October and 03thNovember, Boromir will take part in the International Fair for the Food Industry “INDAGRA FOOD 2013”. The event is the meeting place between manufacturers and suppliers of food processing technology.

  You can visit us at ROMEXPO Exhibition Centre, Pavilion A, exhibition stand 20-21, C business area.

 • Boromir Cozonac with pineapple, blackberries and cherries 450g  Festive cozonac

  Limited edition for Holiday

  For Easter 2013, Boromir has prepared a special cozonac for which they were chosen  the most aromatic candied fruits: pineapple, blueberries and cherries. Made by long and natural leavening, the content of cozonac combines perfectly with this combination of fruits.

 • Boromir Cozonac with Orange and Chocolate Cream 450g  This year, for the Easter Holidays, Boromir has created, in order to complete the product portfolio, the new Cozonac with Orange and Chocolate Cream.
  Its fluffy, sweet and aromatic core  combines perfectly with the two delicious creams for which the Boromir specialists have used the best natural ingredients, following fermentation processes and offering a product with a well-defined taste, a new proof of a brand with tradition.
  Hand-wrapped in an elegant box with satin ribbon handle, Boromir Cozonac with Orange and Chocolate cream is an excellent choice for holidays and can be a precious gift, suitable for the Easter tables spent with family
  .

 • Croissant with two fillings  Three new types of croissants with two fillings are joying the range of Boromir Croissants:

  Chocolate-milk cream;

  Vanilla-apricot;

  Chocolate-vanilla.

  There are fillings that together with the soft and smooth kernel offer to the croissant a delicious equilibrium.

  Wherever and whenever look for the new Boromir Croissants with two Fillings –the caress full of energy for the whole day!

 • Pasca with cheese and raisins  Boromir greets their customers with a brand new product: 

  „Pasca with cheese and raisins”

  The harmony of ingredients, the content rich in cheese and raisins, the shape and the appetizing scent make the Pasca with cheese and raisins one of the most pleasant culinary traditions. Pasca with cheese and raisins presents itself elegantly, respecting the round shape of the traditional product and following the style of its line, wrapped in a red gift box. Pasca with cheese and raisins completes our collection of festive gift-type Cozonac such as our lines of Boromir Classic (with chocolate, nut cream, nuts and cocoa or respectively nuts and raisins fillings), Cozonac from Home (with nuts, raisins and chunks of oranges), Prestige (with nut, cherry and chocolate fillings) and Pasca Borormir already present on shelves (with rum chocolate, tiramisu and lemon fillings).
  The Cozonac and Pasca from Boromir are made with modern equipment and methods while keeping the traditional character and taste, each bringing the spirit and joy of the holidays.
   

  Starting with April, Pasca with cheese and raisins is available in all the large commercial networks across the country.

 • Boromir Children’s Bakery  Bread and Pretzel Workshop

  Starting April 1, 2013 Boromir invites you to the Children’s Bakery Rm.Valcea to attend "Boromir Bread Workshop”.
  For small bakers we daily organize teaching activities to learn the secrets to preparing the bakery products.
  What do we offer?
  To spend 2 hours in a true bakery with mill, mixer, dough and real oven.
  You will find out the history of bread.
  You will be shown the stages of bread production, from wheat to flour.
  You can see live the machinery used in manufacturing process.
  Equipped with aprons and bonnets, you will be accompanied by a real baker to the working tables were you will be initiated into the mysteries of shaping the pretzels.
  You will taste the products prepared by yourselves.
  Finally, after the group photo, you will be awarded Diploma by Attending “Boromir Bread Workshop”.
  Registration: 5 days before desired date to: traian@boromir.ro, or phones: 0350.425.978;  0742.206.091.

 • Cocoa ladyfingers  Boromir offers you delicate and fine ladyfingers for the most demanding guests.

  The quality of Boromir « Lady Fingers » is quaranteed by its 100% natural and fresh ingredients. In order to prepare the the delicious Italian dessert, Tiramisu,

  The product is offered either in modern package of 400g, making it ideal for networks of hotels, restaurants, catering.

 • Boromir Clasic Cozonac  Besides the Traditional line, Boromir Clasic line comes with a  new special package for the holidays. The package made aut of a gift type- carton box is purple and will be easily found and recognised on the shelve. The Boromir Clasic line is a line based on traditional recipes and contains four assortisments: Cozonac with chocolate, walnut cream, nut and cocoa and respectively nut and raisins.

  The Boromir Cozonacs are made with modern equipment and methods while keeping the traditional character and taste, each bringing the spirit and joy of the holidays. Their taste and flavor are given both by the quality of ingredients as well as the time dedicated to preparation.

    

 • Cozonac for milk  Boromir turns a normal morning into a more beautiful normal morning.

  The Boromir Cozonac line is becoming more diversified, perfect for any moment of the day or any occasion. The flavored Cozonacs for milk, with cocoa or Turkish Delight are ideal to begin your day full of energy and joy.
  Even though we associate Cozonac with holidays, here is a chance to bring a bit of holiday into ordinary days! Something good and sweet next to a cup of warm milk brings joy and energy to all and brightens up even the grimmest days.
   

 • Buzau Pretzels from Boromir  By strictly following the ancient recipe of Buzau pretzels and skillfully adding the flavor of the finest ingredients and spices, in this way the Boromir “Buzau Pretzels” have been created.

  And because we know that health comes first, we are still keeping the purity of our recipes

 • A new shop "Boromir Pan Café" at Buzău  The specialized line of shops Boromir Pan Café is renewed with a location in Buzau.

  Boromir Pan Café is a cofee shop designed to offer clients traditional bakery, pastry and confectionery products, which next to a warm drink represent the perfect snack for any time of the day.

 • Homemade Cozonac   

  Starting with 20th November, Traditional Brand Boromir Cozonac’s (Homemade Cozonac) can be found in shelves, in 1kg boxes and can be bought in hypermarket and supermarket networks all over the country aswell as in traditional trade shops.
  Cozonac’s mean holidays. The Traditional Brand from Boromir is here to help people send happy thoughts even through the Cozonac they give to their loved ones: by writing your good wishes directly on the gift like box.
  Along the Traditional Brand, The Boromir Clasic comes out with a new special wrapping for the holidays. The cardboard gift like box is purple and easy to find on shelves. Boromir Clasic is a brand based on folk recipes and contains four sortiments: Cozonac with Chocolate, with Nut Cream, with Nuts and Cocoa, respectively with Nuts and Raisins.
  Boromir Cozonac’s are made with modern methods and equipment yet they maintain the traditional character of the process so that each Cozonac can bring the joy and spirit of Christmas. Their savor and aroma come from both the quality of the ingredients and the time dedicated to preparation.


   

 • Polenta: Romanian national brand  On the evening ofApril 5, 2012, in the Court of Romanian Peasant Museum, the story of polenta was reminded to the 400 guests who have tasted it and who have relaxed in a typical Romanian atmosphere. Together with National Geographic and Napolact, we joined the initiative to discover this cuisine as a national brand.The event was accompanied by the folk music band from Marsa, who brought good music and joy. What we have cooked during the event entitled ”Polenta-edible synthesis of Romanian history and culture” and what other wonderful things happened there, you can find out more by viewing our photos form our gallery of images on www.facebook.com/boromir.ro/photos

 • Croissant with two fillings  Three new types of croissants with two fillings are joying the range of Boromir Croissants:

  Chocolate-milk cream;

  Vanilla-apricot;

  Chocolate-vanilla.

  There are fillings that together with the soft and smooth kernel offer to the croissant a delicious equilibrium.

  Wherever and whenever look for the new Boromir Croissants with two Fillings –the caress full of energy for the whole day!