Media


Inapoi la Campanii Media

Campanii MediaCozonac de Acasa

26 Martie 2012

Cozonacul de Acasă cu nuci, stafide, bucăţi de portocale şi urări pentru cei dragi.

Cozonacii Boromir din Gama Tradiţională (Cozonacul de Acasă) se găsesc pe rafturi în cutii de 1 kilogram şi pot fi achiziţionaţi în timpul sărbătorilor atât din reţelele de hipermarketuri şi supermarketuri din întreaga ţară, cât şi din magazinele de comerţ tradiţional. 
Cozonacii înseamnă sărbătoare. Gama Tradiţională de la Boromir îşi propune să ajute oamenii să transmită mai departe un gând frumos, chiar prin intermediul cozonacilor pe care îi dăruiesc celor dragi: scriind o urare direct pe ambalajul din carton al cozonacului.
Pe lângă Gama Tradiţională, gama Boromir Clasic vine cu un nou ambalaj special pentru sărbători. Ambalajul de carton pentru cadou este de culoare mov şi va fi uşor de găsit şi de recunoscut la raft.

Boromir Clasic este o gamă bazată pe reţete populare şi are patru sortimente: cozonac cu ciocolată, cu cremă de nuci, cu nucă şi cacao, respectiv cu nucă şi stafide.

Cozonacii Boromir sunt fabricaţi cu ajutorul unor echipamente şi procedee moderne, dar care păstrează caracterul specific tradiţiei româneşti, pentru ca fiecare cozonac să aducă spiritul şi bucuria specifice sărbătorilor de Paşte. Savoarea şi aroma lor sunt date atât de calitatea ingredientelor cât şi de timpul dedicat preparării.
 


Vezi Video