Media


Inapoi la Campanii Media

Campanii MediaCozonac Cremă Nuci Produsul anului în România 2009

1 Ianuarie 2010

În urma participării la Concursul Produsul Anului Romania 2009, Cozonacul Boromir cu Cremă de Nuci a fost desemnat câştigător de către consumatorii români la categoria Produse de patiserie.
Acest fapt a însemnat încununarea eforturilor unei echipe bine pregătite şi a calităților unuia dintre produsele cele mai rafinate din gama de produse Boromir.
Calităţile Cozonacului Boromir cu Cremă de Nuci se datorează atât unei atente urmăriri a procesului de fabricație, cât şi rețetei bogate în ingrediente naturale şi de cea mai buna calitate, atent selecționate.
Caracteristica principală a Cozonacului Boromir cu Cremă de Nuci este abundenţa cremei fine de nuci, a fructelor confiate cu aromă exotică şi a stafidelor dulci, toate îmbinate într-un aluat auriu şi pufos. Toate acestea conferă Cozonacului Boromir cu Crema de Nuci gustul fin şi desăvârşit al unui produs de calitate, bine echilibrat şi care-l recomandă ca personaj principal în orice ocazie specială.
Cozonacului Boromir cu Cremă de Nuci este prezent în piață atât în ambalaj tradițional, pentru vânzarea din tot timpul anului, cât şi într-un ambalaj festiv, din carton de calitate, un design atractiv şi viu colorat, special conceput pentru Sărbătorile tradiționale de Crăciun şi Paste, dar putând fi oferit ca şi un cadou deosebit şi delicios în cadrul unor ocazii speciale.
Noutatea Cozonacului Boromir cu Cremă de Nuci constă în prospețimea şi aroma sa deosebită şi de lungă durată, care se datorează modului de preparare diferit şi rețetei special concepute pentru acest produs.
Încă de la lansarea sa pe piață Cozonacul Boromir cu Cremă de Nuci a beneficiat de o promovare susținută pe diverse canale: media, sampling, POSM, târguri şi expoziții naționale şi internaționale, oferte promoționale către comercianți.
Cozonacul Boromir cu Cremă de Nuci este distribuit atât la nivel national: key account, firme de distribuție, vânzare directă, magazine specializate, cât şi la nivel internațional, direct către clienții externi. În ceea ce proveste nivelul de preț, Cozonacul Boromir cu Cremă de Nuci se înscrie în categoria produselor premium.
Prin calităţile sale deosebite, Cozonacul Boromir cu Cremă de Nuci este la fel de bine un produs tradițional prin gustul şi abundenţa ingredientelor sale care amintesc de dulceaţa şi prospețimea cozonacului de casă, cât şi un produs rafinat, prin aroma fină dar şi prin prezentarea deosebită care satisfac şi cele mai alese gusturi.
A fost premiat în anul 2009, ca Produsul Anului la secţiunea Produse de patiserie în urma unui studiu realizat pe 4000 de persoane de către prestigioasa firmă la nivel internaţional Nielsen.