Media


Inapoi la Campanii Media

Campanii MediaPască cu brânză şi stafide

2 Aprilie 2012

Armonia ingredientelor, conţinutul bogat în brânză şi stafide, forma şi mirosul îmbietor fac din pasca cu brânză şi stafide una dintre cele mai plăcute tradiţii culinare. Pasca cu brânză dulce şi stafide se prezintă elegant, respectând forma rotundă a produsului tradiţional şi urmăreşte linia gamei, fiind ambalată într-o cutie roşie pentru cadou. Pasca cu brânză dulce şi stafide vine în completarea colecţiei de cozonaci festivi pentru cadou, din care mai fac parte Gama Boromir Clasic (cu umpluturi de ciocolată, cremă de nuci, nucă şi cacao, respectiv nucă şi stafide), Cozonacul de Acasă (cu nuci, stafide şi bucăţi de portocale), Gama Prestige (cu umpluturi de nucă, cireşe şi ciocolată) şi Pasca Boromir (cu umpluturi de ciocolată cu rom, tiramisu şi lămâie).

Cozonacii şi pasca de la Boromir sunt fabricate cu ajutorul unor echipamente si procedee moderne, dar care păstrează caracterul specific tradiţiei româneşti.  Pasca cu brânză şi stafide de la Boromir este  menită să aducă în casa fiecăruia spiritul şi bucuria specifică sărbătorilor.

 Începând cu 4 aprilie, pasca cu brânză şi stafide de la Boromir este disponibilă şi în marile reţele comerciale din întreaga ţară.


Vezi Video