Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitatePolitica de CookieDrepturile taleTermeni si Conditii

1. POLITICA DE CONFIDENTIALIATE

Din 24.05.2018

SC BOROMIR IND SRL cu sediul in Rm. Valcea, str. Targului, nr.2, Judetul Valcea, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Valcea sub nr. J38/1136/1994, Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J38/1136/1994, avand cod unic de inregistrare RO 6334476, tel/fax 0250/734428, email: office@boromir.ro, in calitate de furnizor/cumparator/beneficiar de produse si servicii BOROMIR, denumita in continuare „furnizorul/cumparatorul/beneficiarul” doreste sa va informeze ca este operator de date cu caracter personal, denumit in continuare “operatorul”, inregistrat in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal , sub nr. 34770.

Definitii.

Date cu caracter personal inseamna, conform legislatiei aplicabile, orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”).

Persoana fizică identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal  –  înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, copierea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziţie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricţionarea, ştergerea, distrugerea, sau arhivarea.

Politica de protecție a persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), care intră în vigoare de la 25 mai 2018 si care creează reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană, precum si pe legislatia nationala aplicabila.

Această politică generală se aplică pe site-ul web pe care va aflati, www.boromir.ro. administrat de S.C. BOROMIR IND S.R.L.

Deși puteți accesa continutul acestuia fără a furniza vreo informație personală, în unele cazuri aceste informații vă sunt cerute pentru a vă putea oferi serviciile online pe care le solicitați, conform scopurilor declarate respectiv, in vederea inregistrarii la servicii online sau prin e-mail, formularii de comentarii, formulare de contact,  desfasurarii corespondentei.

Astfel de informații se prelucrează în conformitate cu prevederile regulamentului menționat mai sus și dorim sa va informam despre cum sunt ele utilizate, astfel:

  • informațiile colectate în scopurile mai sus arătate se refera la :
  • informațiile colectate sunt stocate pana la finalizarea scopului pentru care au fost colectate
  • în vederea exercitării drepturilor dumneavoastră, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul de a vă retrage consimțământul inițial, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul al restrciționarea prelucrării sau dreptul de a depune o plangere în calitate de subiect al prelucrării datelor, vă rugăm să accesați acest link sau să ne scrieți fie prin e-mail la adresele office@boromir.ro sau dpo@boromir.ro, fie prin poștă la următoarea adresă poștală Rm. Valcea, str. Targului, nr.2, Judetul Valcea. Pentru a afla mai multe despre drepturile dumneavoastră vă rugăm să accesați acest link.
  • în mod implicit, site-ul boromir.ro utilizează diferite tipuri de cookie-uri funcționale pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în utilizarea acestui site. Aveți opțiunea de a respinge sau accepta folosirea lor. Pentru mai multe informații despre politica noastră de cookie sau despre cookie-urile utilizate si modalitățile de activare/dezactivare, vă rugăm să accesați acest link.
  • prelucrarea mesajelor prin e-mail sau prin intermediul formularelor de pe acest site se face doar în scopul desfășurării corespondenței cu dvs. Dacă aveți întrebări în legătură cu prelucrarea corespondenței dumneavoastră și a datelor cu caracter personal, le puteți include în mesajul pe care ni-l adresați.
  • în vederea furnizării de servicii electronice la distanță vă rugăm să consultați și condițiile noastre de utilizare ale acestor servicii accesand acest link.
  • noi folosim de asemenea canalele de social media pentru a prezenta munca, serviciile si produsele noastre. Utilizarea canalului specific de social media este evidențiată pe acest site cu butoane spcifice fiecărui canal. De exemplu, puteți urmări prezentările pe care le încărcăm pe pagina noastră de YouTube sau să urmăriți linkurile de pe site-ul nostru sau asociate pe Facebook. Fiecare canal social media are propria politică privind modul în care procesează datele dvs. personale când accesați site-urile lor. De exemplu, dacă alegeți să vizionați unul dintre videoclipurile noastre pe YouTube, vi se va solicita consimțământul explicit pentru a accepta cookie-urile YouTube; dacă vă uitați la activitățile noastre pe Facebook vi se va cere consimțământul explicit de a accepta cookie-urile Facebook; același lucru este valabil și pentru alte servicii. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări legate de utilizarea datelor dvs. personale de către acele site-uri asociate canalelor media menționate mai sus, trebuie să citiți cu atenție politicile de confidențialitate înainte de a le utiliza.

Pentru ca dorim sa pastram legatura cu dumneavoastra si dupa 25 mai 2018, cand intra in vigoare Regulamentul 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, este necesar sa primim acceptul dumneavoastra explicit pentru a va putea trimite comunicarile noastre. In situatia in care nu mai doriti sa primiti din partea firmelor grupului BOROMIR informatii cu privire la oferte de produse si servicii. evenimente. promotii, orice informatii privind derularea relatiilor comerciale si contractuale care presupun si prelucrarea de date cu caracter personal ori ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa nu mai fie prelucrate , va rugam sa trimiteti o solicitare pentru DEZABONARE la adresa office@boromir.ro sau dpo@boromir.ro Boromir respecta si protejeaza datele dumneavoastra personale, conform prevederilor legale aplicabile din 25.05.2018; detalii în sectiunea http://boromir.ro/politica-de-confidentialitate/  In cazul in care nu primim de la dumneavoastra o solicitare de DEZABONARE, consideram ca sunteti de acord sa primiti in continuare comunicari si ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa poata fi prelucrate in continuare cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

2. Politica de Cookie

Cine suntem noi

Adresa site-ului nostru este: https://boromir.ro.

Ce date personale colectam si de ce colectam

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele afișate în formularul de comentarii, precum și adresa IP a vizitatorului și șirul de agenți de utilizator al browserului pentru a ajuta la detectarea spamului.

Un șir anonimizat creat din adresa dvs. de e-mail (numit și un hash) poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl utilizați. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului dvs., imaginea dvs. de profil este vizibilă publicului în contextul comentariului dvs.

Media

Dacă încărcați imagini pe site, ar trebui să evitați încărcarea imaginilor cu date de locație încorporate (EXIF GPS) incluse. Vizitatorii site-ului pot descărca și extrage orice date despre locație din imaginile de pe site.

Formulare de contact

Cookies

Dacă lăsați un comentariu pe site-ul nostru, vă puteți înscrie să vă salvați numele, adresa de e-mail și site-ul în cookie-uri. Acestea sunt pentru confortul dvs., astfel încât să nu trebuie să completați detaliile dvs. atunci când lăsați un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor dura un an.

Dacă aveți un cont și vă conectați la acest site, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă browserul dvs. acceptă module cookie. Acest modul cookie nu conține date personale și este eliminat când închideți browserul.

Când vă conectați, vom seta, de asemenea, mai multe cookie-uri pentru a vă salva informațiile de conectare și opțiunile de afișare a ecranului. Cookie-urile de conectare durează două zile, iar cookie-urile pentru opțiuni de ecran durează un an. Dacă selectați „Remember Me”, datele dvs. de conectare vor persista timp de două săptămâni. Dacă vă deconectați din cont, cookie-urile de conectare vor fi eliminate.

Dacă editați sau publicați un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în browser. Acest modul cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul postului articolului pe care tocmai l-ați editat. El expiră după 1 zi.

Continut incorporat de pe alte site-uri

Articolele de pe acest site pot include conținut încorporat (de ex., Videoclipuri, imagini, articole, etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri se comportă exact în același mod ca și în cazul în care vizitatorul a vizitat celălalt site web.

Aceste site-uri Web pot să colecteze date despre dvs., să utilizeze module cookie, să încorporeze urmărirea terță parte și să monitorizeze interacțiunea cu conținutul încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii dvs. cu conținutul încorporat dacă aveți un cont și sunteți conectat (ă) la site-ul respectiv.

Analize

Cat timp vom pastra datele dvs

Dacă lăsați un comentariu, comentariul și metadatele acestuia sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Acest lucru este astfel încât să putem recunoaște și aproba automat orice comentarii ulterioare în loc să le ținem într-o coadă de moderare.

Pentru utilizatorii care se înregistrează pe site-ul nostru (dacă există), stocăm, de asemenea, informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale în orice moment (cu excepția faptului că nu își pot schimba numele de utilizator). Administratorii site-ului pot, de asemenea, să vadă și să editeze acele informații.

Ce drepturi aveti asupra datelor dvs

Dacă aveți un cont pe acest site sau ați lăsat comentarii, puteți solicita să primiți un fișier exportat de datele personale pe care le deținem despre dvs., inclusiv orice date pe care ni le-ați furnizat. De asemenea, puteți solicita să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre dvs. Acestea nu includ date pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde va trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

3. Drepturile tale

Ghid pentru exercitarea drepturilor de catre persoanele ale caror date cu caracter personal sunt prelucrate in cadrul SC BOROMIR IND SRL SRL

SC BOROMIR IND SRL cu sediul in Rm. Valcea, str. Targului, nr.2, Judetul Valcea, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Valcea sub nr. J38/1136/1994, Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J38/1136/1994, avand cod unic de inregistrare RO 6334476, tel/fax 0250/734428, email: office@boromir.ro, este operator de date cu caracter personal, denumit in continuare “operatorul”, care respecta legislatia nationala si noua legislatie europeana (Regulamentului U.E. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, cu aplicabilitate din data de 25 mai 2018 in toate statele Uniunii Europene), in scopul indeplinirii  atributiilor legale, prevazute de normele in vigoare si in scopul indeplinirii obiectului de activitate.

Date cu caracter personal inseamna, conform legislatiei aplicabile, orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”).

Persoana fizică identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Potrivit Regulamentului General privind Protectia Datelor cu Caracter Personal  nr. 679/2016 (RGPD)  drepturile ce revin persoanei vizate sunt :

– dreptul la informare (art.13, art.14)

– dreptul de acces la date cu caracter personal (art.15);

– dreptul la rectificare ( art. 16, art.19);

– dreptul  la stergere ( art. 17, art.19);

– dreptul la restrictionarea prelucrarii (art.18, art.19);

– dreptul la portabilitatea datelor (art.20)

– dreptul la  opozitie ( art.21)

– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.22);

– dreptul de a depune plangere la Autoritatea de Supraveghere  (art. 77)

– dreptul la o cale de atac judiciara (art.79).

Art.1Informarea persoanei vizate

In cazul in care datele cu caracter personal sunt obtinute direct de la persoana vizata, operatorul este obligat sa furnizeze persoanei vizate cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului in care aceasta persoana poseda deja informatiile respective:

  1. a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul si datele de contact;
  2. b) datele de contact ale Responsabilului cu protectia datelor;
  3. c) scopul in care se face prelucrarea datelor, temeiul juridic, interesul legitim urmarit;
  4.  d) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza; existenta drepturilor prevazute de prezenta lege pentru persoana vizata, in special a dreptului de acces, rectificare, stergere, opozitie, restrictionarea prelucrarii, portabilitatea datelor, dreptul de retragere a consimtamantului fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate in baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia; de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere, daca furnizarea de date cu caracter personal reprezinta o obligatie legala sau o obligatie necesara pentru incheierea unui contract, precum si daca persoana vizata este obligata sa furnizeze aceste date si care sunt eventualele consecinte ale nerespectarii acestei obligatii.

Art.2 Dreptul de acces la date

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, in situatia in care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, impreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:

-informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute in vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt sau urmeaza sa le fie dezvaluite datele;

-daca este posibil, perioada pentru care se preconizeaza ca vor fi stocate datele cu          caracter personal sau criteriile utilizate pentru stabilirea acestei perioade;

-comunicarea intr-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;

-informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata/neautomata a datelor care vizeaza persoana respectiva;

-informatii privind existenta dreptului de acces, rectificare, stergere, opozitie, restrictionarea prelucrarii, portabilitatea datelor, dreptul de retragere a consimtamantului, de a depune o cerere

conditiile in care pot fi exercitate;

-informatii asupra posibilitatii de a inainta plangere catre A.N.S.P.D.C.P., precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului, in conformitate cu dispozitiile legale;

Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, in termen legal de la data primirii cererii.

 Art.3 Dreptul la rectificare

Persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc. Tinand seama de scopurile prelucrarii, persoana vizata poate obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusive prin declaratii suplimentare.

Art.4Dreptul la stergere (“dreptul de a fi uitat”)

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul existentei unuia din urmatoarele motive:

-datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

-persoana vizată îşi retrage consimţământul si nu exista nici un alt temei juridic pentru prelucrare ;

-persoana vizată se opune prelucrării şi nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce priveşte prelucrarea ;

-datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

-datele cu caracter personal trebuie şterse conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern ;

-datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societăţii informaţionale .

In situatia in care datele au fost facute publice si exista obligatia de stergere, se vor lua masuri rezonabile, inclusiv masuri tehnice, pentru a informa pe ceilalti operatori care prelucreaza date cu caracter personal ca persoana vizata a solicitat stergerea de catre acesti operatori a oricaror link-uri catre datele respective sau a oricaror copii sau reproduceri ale acestor date cu caracter personal.

Stergerea datelor nu se realizeaza in masura in care prelucrarea este necesara pentru :

-exercitarea dreptului la libera exprimare si informare;

-pentru respectarea unei obligatii legale care prevede prelucrarea in temeiul dreptului Uniunii sau al dreptului intern sau pentru indeplinirea unei sarcini executate in interes public;

-motive de interes public in domeniul sanatatii, in scopuri de arhivare in interes public, in masura in care stergerea este susceptibila sa faca imposibila sau sa afecteze in mod grav realizarea obiectivelor prelucrarii;

-societatea trebuie sa pastreze datele pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

Pentru exercitarea dreptului la stergere, persoana vizata va formula o cerere in acest sens, care nu trebuie sa aiba o anumita forma si nici nu trebuie motivata.

Cererea va fi solutionata in cel mult 30 zile de la data primirii solicitarii. In situatia in care nu poate fi solutionata in 30 zile, solicitantul va fi anuntat ca acest termen va prelungit si va fi informat cu privire la motivele care stau la baza acestei prelungiri. Termenul de 30 zile se poate prelungi pana la cel mult doua luni. Persoana vizata are dreptul de a se adresa cu o plangere Autoritatii de Supraveghere, in situatia in care considera ca prelungirea nu se justifica.

Art.5Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Persoana vizata poate obtine restrictionarea prelucrarii in urmatoarele situatii:

  1. a) se contesta exactitatea datelor; pentru o perioada care ii permite societatii sa verifice exactitatea lor;
  2. b) prelucrarea este ilegala , iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal solicitand in scris restrictionarea utilizarii lor;
  3. c) societatea nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  4. d) persoana vizata s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

Art.6Dreptul la portabilitatea datelor

Persoana vizata are dreptul sa transmita datele sale cu caracter personal altui operator de date. In acest sens, la cerere, societatea va furniza persoanei vizate o copie a datelor cu caracter personal, in format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit automat.

Dreptul de portabilitate se aplica numai in cazul in care:

  1. a) datele sunt procesate prin mijloace automate;
  2. b) persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrare;
  3. c) prelucrarea este necesara pentru a indeplini conditiile stipulate printr-un contract.

Cererea se solutioneaza in termen de 30 zile de la data solicitarii. Daca cererea are un caracter complex, durata de solutionare se poate prelungi pana la cel mult doua luni.

Daca nu se poate oferi un raspuns la cerere, persoana vizata va fi informata ca se poate plange Autoritatii de Supraveghere.

 Art.7Dreptul de opozitie

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Art.8Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine:

-retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte; – (crearea de profiluri)

-reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta sa, care o afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute mai sus.

Art9Dreptul de a se adresa justitiei

Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, in eventualitatea in care acestea  le-au fost incalcate.

 Art.10)dreptul de a depune o plangere la Autoritatea de Supravegherea Datelor cu Caracter Personal – dreptul persoanei vizate, de a depune o plangere la  Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in cazul in care considera ca prelucrarea datelor cu caracter personal  care o vizeaza, incalca regulamentul; (detalii pe pagina de internet www.dataprotection.ro)

Toate aceste drepturi cu exceptia dreptului de a se adresa autoritatii de supraveghere si respectiv dreptului de a se adresa justitiei, pot fi exercitate de catre persoana vizata prin cerere scrisa, datata si semnata, inaintata SC BOROMIR IND SRL la adresa de corespondenta: din Rm. Valcea, str. Targului, nr.2, Judetul Valcea sau la adresa de email: dpo@boromir.ro, in atentia Responsabilului cu Protectia Datelor ori prin completarea si trimiterea formularelor pentru exercitarea drepturilor cu privire la datele cu caracter personal care vor fi disponibile la sectiunea privind datele cu caracter personal  de pe www.boromir.ro.  Dreptul de a se adresa autoritatii de supraveghere si respectiv dreptul de a se adresa justitiei vor fi exercitate prin cerere scrisa inaintata autoritatii de supraveghere si respectiv instantei de judecata competente.Plangerea catre autoritatea de supraveghere si respectiv plangerea catre justitie nu pot fi exercitate mai devreme de 15 zile de la inaintarea unei plangeri cu acelasi continut catre operator.

Exercitarea dreptului de acces este gratuita pentru o singura solicitare in cursul unui an.

Cerere pentru exercitarea dreptului de acces;

Cerere pentru exercitarea dreptului de interventie;

Cerere pentru exercitarea dreptului de opozitie.

SC BOROMIR IND SRL

Model

CERERE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI DE ACCES

Către

………. ………………………………………………………………(se mentioneaza denumirea societatii)

………. ………………………………………………………………(adresa)

Subsemnatul/Subsemnata………………………………………………………………….(numele şi prenumele), cu domiciliul/reşedinţa în……………………………. str……………………………….., nr………, bl………, sc………, ap…….., telefon…………………………. , adresa de email…………………………………., în temeiul art.15 din Regulamentul nr. 679/2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, vă rog să-mi comunicaţi dacă datele cu caracter personal care mă privesc ………………………………………………………………………………………………………………….¹ au fost prelucrate sau nu în cadrul societatii dumneavoastra..

Faţă de cele de mai sus, vă rog să dispuneţi măsurile legale pentru a primi informaţiile solicitate în baza Regulamentului UE, nr.679/2016, la următoarea adresă ………………………………………………………… …………………………………….. sau la următoarea adresă de poştă electronică ……………………………………………………………… (opţional).

Alte precizari:……………………………………………………………………………………………………………

DATA                                                                                      SEMNĂTURA

¹ se enumeră datele cu caracter personal vizate

Model

CERERE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI DE INTERVENTIE

Subsemnatul/Subsemnata………………………………………………………………….(numele şi prenumele), cu domiciliul/reşedinţa în……………………………. str……………………………….., nr………, bl………, sc………, ap…….., telefon…………………………. (opţional), adresa de email…………………………………., în temeiul art.16 din din Regulamentul UE nr. 679/2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, vă rog să dispuneţi măsurile legale pentru ca datele cu caracter personal care mă privesc ……………………………………………………………………………………………….1) să fie rectificate / actualizate / blocate / şterse / transformate în date anonime , deoarece au fost prelucrate ilegal/au fost incomplete/inexacte .

Totodată, vă rog să notificaţi terţii ………………………………………..2) cărora le-au fost dezvăluite următoarele date cu caracter personal care mă privesc ………………………………… ………………………………3) faptul că acestea au fost rectificate / actualizate / blocate / şterse / transformate în date anonime .

Anexez în original / copie următoarele documente pe care se întemeiază prezenta cerere: ……………………………………………………………………………………………………………………

Faţă de cele de mai sus, vă rog să dispuneţi măsurile legale pentru a primi informaţiile solicitate în baza Regulamentului UE, NR. 679/2016, la următoarea adresă ………………………………………………………… sau la următoarea adresă de poştă electronică ………………………….. (opţional).

DATA                                                                                                         SEMNĂTURA

…………………………………………………………….

1),3) se enumeră datele cu caracter personal vizate

2) se precizează care sunt aceştia, în măsura în care se cunoaşte identitatea lor

Model

CERERE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI DE OPOZIŢIE

Către

………. …………………………………………………………………………(se menţionează societatea)

…………………………………………………………………………………. (adresa)

Subsemnatul/Subsemnata…………………………………………………………………….(numele şi prenumele), cu domiciliul/reşedinţa în……………………………. str……………………………….., nr………, bl………, sc………, ap…….., telefon…………………………. (opţional), adresa de email…………………………………., în temeiul art.21 din Regulamentul UE, nr 679/2016, privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, vă rog să dispuneţi măsurile necesare, pentru a înceta prelucrarea datelor personale care mă privesc ……………………………….…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………(1), din urmatoarele motive:…………………………………………………………………… …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….(2)

Anexez în copie următoarele documente pe care se întemeiază prezenta cerere: ………………………………………………………………………………………………………………….

Faţă de cele de mai sus, vă rog să dispuneţi ca informaţiile privind măsurile dispuse potrivit solicitării formulate, să-mi fie comunicate la următoarea adresă……………………………………………………………………………………………………………………………………. (opţional) sau la următoarea adresă de poştă electronică……………………………………………. (opţional).

Doresc ca informatiile privind masurile dispuse potrivit solicitarii sa fie trimise la următoarea adresă……………………………. ………………………….. ………………………………………………………………………. sau la următoarea adresă de poştă electronică………………………………………………………………………….. (opţional).

Alte precizari:……………………………………………………………………………………………………………………………………….

DATA:                                                                                               SEMNĂTURA:

  1. Se enumera datele cu caracter personal vizate.
  2. Se enumera motivele întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particular.

 

4. Termeni si Conditii

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Din 24.05.2018

SC BOROMIR IND SRL cu sediul in Rm. Valcea, str. Targului, nr.2, Judetul Valcea, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Valcea sub nr. J38/1136/1994, Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J38/1136/1994, avand cod unic de inregistrare RO 6334476, tel/fax 0250/734428, email: office@boromir.ro, in calitate de furnizor/cumparator/beneficiar de produse si servicii BOROMIR, denumita in continuare „furnizorul/cumparatorul/beneficiarul” doreste sa va informeze ca este operator de date cu caracter personal, denumit in continuare “operatorul”, inregistrat in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal , sub nr. 34770.

SC BOROMIR IND SRL respecta legislatia nationala si noua legislatie europeana (Regulamentului U.E. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, cu aplicabilitate din data de 25 mai 2018 in toate statele Uniunii Europene), utilizeaza informatiile privind datele cu caracter personal numai in scopurile in care au fost solicitate, prevazute mai jos.

SC BOROMIR IND SRL nu utilizeaza si nu divulga datele cu caracter personal ale reprezentantilor / persoanelor de contact / angajatilor/ imputernicitilor/ delegatilor, persoane fizice ai colaboratorilor si partenerilor sai contractuali, in scop de marketing direct sau pentru crearea de profiluri de personalitate, asigura si respecta toate masurile legale de securitate si confidentialitate a datelor cu caracter personal pentru protejarea acestora impotriva accesului ilicit si neautorizat. Aceste masuri pot consta in limitarea accesului la date, criptarea sau anonimizarea datelor, stocarea pe medii securizate, e.t.c.. Mai multe informatii referitoare la Politica privind datele cu caracter personal vor fi disponibile si pe www.boromir.ro.

SC BOROMIR IND SRL va informeaza ca in baza sa de date se afla datele dumneavoastra cu caracter personal obtinute datorita corespondentei anterioare, participarii dumneavoastra la eventuale evenimente la care a participat furnizorul sau organizate de furnizor ori ca urmare a derularii relatiei contractuale dinte BOROMIR IND SRL si partenerii sai comerciali potentiali cumparatori/beneficiari/furnizori de produse si/sau servcii reprezentati de dumneavoastra ca reprezentant / persoana de contact/ angajat/ imputernicit/delegat persoana fizica.

Art.1 Scopul si temeiurile prelucrarii

SC BOROMIR IND SRL prelucreaza datele cu caracter personal mentionate la art.2 de mai jos in urmatoarele scopuri: comunicarea de oferte de produse si servicii Boromir; pentru a va tine la curent cu diferite activitati la care a participat aceasta sau au fost organizate de SC BOROMIR IND SRL; pentru comunicarea oricarei corespondente , in orice mod, in legatura cu derularea relatiei comerciale, dupa caz, pentru incheierea si executarea contractelor incheiate intre SC BOROMIR IND SRL si partenerul sau comercial al caror reprezentant / persoana de contact / angajat/ imputernicit/delegat sunteti; mentinerea unei relatii comerciale continue menite sa rezolve orice problema care poate aparea in desfasurarea procesului de comanda, aprovizionare si vanzarea respectivelor produse si servicii marca BOROMIR sau ale partenerilor sai contractuali, transmiterea/divulgarea datelor cu caracter personal catre institutiile sau autoritatile publice sau locale ( oricare ar fi denumirea acestora), instante de judecata, organe de urmarire si cercetare penala, in masura in care este obligatoriu prin lege; respectarea dispozitiilor legale in vigoare; organizarea recuperarii debitelor, solutionarea oricaror situatii judiciare aflate in legatura cu executarea obligatiilor comerciale, contractelor; executari silite, popriri; executarea unor ordine judecatoresti; oganizarea gestiunii administativ-financiara a SC BOROMIR IND SRL; activitatile de audit si control/ supraveghere; realizarea oricaror alte cerinte legislative privind activitatea SC BOROMIR IND SRL ; realizarea intereselor legitime ale acesteia; stocarea, depozitarea, pastrarea in scop de arhivare potrivit legislatiei privind arhivarea documentelor, Nomenclatorul arhivistic aprobat de SC BOROMIR IND SRL si a oricaror proceduri interne ale acestuia. Temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal il constituie interesul legitim comun al SC BOROMIR IND SRL si partenerilor sai de afaceri de a-si desfasura o relatie comerciala prin intermediul reprezentatilor si angajatilor lor, in vederea asigurarii portofoliului optim de produse si servicii menite sa maximizeze cifra de afaceri ale ambelor parti; temeiul legal; interesul legitim al SC BOROMIR IND SRL de a-si proteja situatia sa financiara si bunurile sale; obligatia legala de a furniza datele in scopul desfasurarii procedurilor juridice, judiciare sau formalitati extrajudiciare in legatura cu derularea relatiei contractuale.

Art.2 Categorii de date cu caracter personal prelucrate Datele cu caracter personal care vor fi prelucrate, dupa caz, de catre SC BOROMIR IND SRL in scopurile mentionate mai sus vor acoperi urmatoarele: nume, prenume, loc de munca, numarul de inmatriculare al autovehicului de serviciu, functia, numar de telefon/fax, adresa de e-mail, semnatura si, in unele cazuri – in masura in care aceste informatii sunt necesare pe documentele de livrare ale SC BOROMIR IND SRL sau ale partenerului sau contractual – numarul si seria actului de identitate/pasaportului; codul numeric personal , in masura in care acestea sunt necesare, precum orice alte date cu caracter personal ale dumneavoastra care au ajuns sau ar putea sa ajunga in posesia SC BOROMIR IND SRL .

Art.3 Destinatarii datelor cu caracter personal Pentru indeplinirea scopurilor mentionate mai sus, SC BOROMIR IND SRL foloseste serviciile salariatiilor proprii cu atributii in acest sens si, dupa caz, serviciile unor parteneri contractuali care isi desfasoara activitatea comerciala in Romania, iar acestora le pot fi furnizate datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi folosite in limita obligatiilor pe care si le-au asumat fata de SC BOROMIR IND SRL; autoritati publice locale si centrale oricare ar fi denumirea acestor; auditori sau institutii cu competente in activitati de control cu privire la activitatile SC BOROMIR IND SRL , in baza obligatiilor legale care incumba acesteia; prestatori de servicii de audit si control/ supraveghere; pentru indeplinirea unei cerinte legale sau pentru protejarea drepturilor SC BOROMIR IND SRL ; instantele de judecata, organe de urmarire si cercetare penala, executori judecatoresti, e.t.c.

Art.4 Transferul datelor cu caracter personal in afara tarii In contextul operatiunilor descrise mai sus, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate in afara tarii catre state din Uniunea Europeana (“UE”) sau din Spatiul Economic European (“SEE”). Astfel, va informam ca orice transfer efectuat de catre furnizor catre un stat membru UE sau SEE va respecta prevederile legale din Regulamentul General privind protectia datelor nr. 2016/679 adoptat de Parlamentul European (“GDPR”).

Art.5 Durata prelucrarii Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi stocate doar pentru perioada de timp necesara atingerii scopurilor prelucrarii, asa cum sunt ele mentionate mai sus, si cu respectarea reglementarilor legale in vigoare. In situatia in care SC BOROMIR IND SRL va stabili ca are un interes legitim sau o obligatie legala pentru a continua prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri, veti fi informati in mod corespunzator. Estimam ca activitatile de prelucrare detaliate mai sus mentionate vor necesita stocarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pe perioada derularii relatiei contractuale cu SC BOROMIR IND SRL , precum si in urma incetarii acesteia si pe perioada necesara pentru protejarea drepturilor SC BOROMIR IND SRL avand in vedere legea aplicabila relatiei contractuale, inclusiv perioada de prescriptie si termenele prevazute de catre legislatia fiscala si contabila/ perioada de stocare stabilita de catre SC BOROMIR IND SRL in scopuri de arhivare potrivit legislatiei in vigoare, Nomenclatorului arhivistic si procedurilor interne adoptate de acesta. Dupa momentul in care durata prelucrarii expira SC BOROMIR IND SRL nu mai are motive legale sau un interes legitim cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, acestea vor fi sterse in conformitate cu procedurile SC BOROMIR IND SRL , care pot implica arhivarea, anonimizarea, distrugerea.

Art.6 Procesul decizional automatizat si crearea de profiluri Datele cu caracter personal mentionate in prezentul document nu sunt supuse unor procese decizionale automatizate, inclusiv crearea de profiluri.

Art.7 Securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal SC BOROMIR IND SRL va asigura ca a luat masuri tehnice organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal si se angajaza ca in continuare sa va protejeze si sä va respecte confidentialitatea acestor datele personale. SC BOROMIR IND SRL evalueaza si imbunatateste in mod constant masurile de securitate implementate in vederea asigurarii unei prelucrari a datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate.

Art.8 Drepturile persoanei vizate in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal In contextul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi: dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate; dreptul de a cere rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal; dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii: dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrare; dreptul de a va opune cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal;dreptul de a nu fi obiectul unei decizii bazate exclusive pe prelucrare automatizata, inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) si dreptul de a va adresa instantelor de judecata competente.

Toate aceste drepturi cu exceptia dreptului de a va adresa autoritatii de supraveghere si respectiv dreptului de a va adresa justitiei, pot fi exercitate de catre dumneavoastra prin cerere scrisa, datata si semnata, inaintata SC BOROMIR IND SRL la adresa de corespondenta: din Rm. Valcea, str. Targului, nr.2, Judetul Valcea sau la adresa de email: dpo@boromir.ro, in atentia Responsabilului cu Protectia Datelor ori prin completarea si trimiterea formularelor pentru exercitarea drepturilor cu privire la datele cu caracter personal care vor fi disponibile la sectiunea privind datele cu caracter personal de pe www.boromir.ro. Dreptul de a va adresa autoritatii de supraveghere si respectiv dreptul de a va adresa justitiei vor fi exercitate prin cerere scrisa inaintata autoritatii de supraveghere si respectiv instantei de judecata competente. Plangerea catre autoritatea de supraveghere si respectiv plangerea catre justitie nu pot fi exercitate mai devreme de 15 zile de la inaintarea unei plangeri cu acelasi continut catre furnizor.

In cazul in care nu mai doriti sa fiti informat cu privire la ofertele de produse sau de servicii Boromir, cu privire la evenimentele organizate de SC.BOROMIR IND SRL sau la care participa aceasta ( targuri , expozitii, etc.), cu privire la incetarea oricarei comunicari, sub orice forma, din partea SC BOROMIR IND SRL ori ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa nu mai fie prelucrate de catre SC BOROMIR IND SRL, in scopurile prevazute in prezentul document, vã rugam sa transmiteti o solicitare pentru DEZABONARE la adresa office@boromir.ro sau dpo@boromir.ro. Pentru informatii suplimentare legate de protectia datelor in cadrul SC.BOROMIR.IND SRL, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa office@boromir.ro sau dpo@boromir.ro. In cazul in care nu primim de la dumneavoastra o solicitare de DEZABONARE, consideram ca sunteti de acord ca datele dumneavoastra sã poata fi prelucrate cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

SC BOROMIR IND SRL

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Necesare
Preferinte
Statistici
Marketing
OK Detalii
  • Declaraţie cookie-uri
  • Despre cookie-uri