Povestea Boromir

1994 - Nascuta din respect pentru traditie

Nascuta din respect pentru traditie, afacerea de familie Boromir a reusit sa ofere romanilor produse traditionale cat si produse noi, plecand de la o mica brutarie acompaniata de o moara de faina.

1998 – Moara Cibin

Ne-am hotarat sa strabatem tara in lung si in lat pentru a gasi noi obiceiuri. Astfel, ne-am oprit la Moara Cibin, ne-am alaturat, și am creat un malai extra perfect pentru a preparara cea mai buna mamaliga.

2000 – Adevaratii Covrigi De Buzau pentru toate Tipologiile de Oameni

In initierea noastra am ajuns la o alta traditie din strabuni, Covrigii de Buzau, cei mai buni, sanatosi si crocanti. Am preluat moara de grau din Buzau (Spicul Buzau) si am creat, diversificat Adevaratii Covrigi de Buzau, pentru toate Tipologiile de Oameni.

2009 – Cozonacul Boromir cu Crema de Nuci "Produsul Anului România 2009"

Confirmarea aprecierii clientilor a venit in anul 2009 ,in urma participării la Concursul “Produsul Anului 2009”, Cozonacul Boromir cu Crema de Nuci a fost desemnat caștigator de catre consumatorii romani la categoria Produse de patiserie.

2014 - Inovatie continua

Ne-am considerat intotdeauna clientii ca facand parte din marea familie Boromir, de aceea, grija noastra permanenta a fost si este aceea de a le satisface pe deplin toate cerintele, cu maximum de calitate si profesionalism ce înseamnă pentru noi, diversitate de produse : un cozonac traditional pentru nostalgici, un cozonac cu crema pentru tineri, un cozonac Pricomigdala pentru gusturi rafinate.

Boromir Imparte Bucurii de peste 24 de ani !

Cu o brutarie, o moara, doua, trei, patru….ne-am marit familia si am reusit sa aducem bucurii in casa fiecarui roman atat in ROMANIA cat si peste hotare, prin produse traditionale exceptionale, inovatoare.
Boromir imparte bucurii !

Descopera toate Produsele Boromir

Produse de zi cu zi

Craciun

Paste

Ingrediente pentru gatit