Chipsuri din mălai

7

Ingrediente pentru 6 portii

  • 200 g mălai Boromir
  • 800 ml apă
  • 50 g unt
  • 100 g cașcaval ras
  • 100 g parmezan
  • 2-3 linguri ulei de măsline

Pasul 1

Pune apa la fiert și adaugă mălaiul treptat.

Pasul 2

După ce ai fiert mălaiul 3 minute, îndepărtează oala de pe foc și amestecă cașcavalul ras,parmezanul și untul.

Pasul 3

Unge o tavă cu ulei de măsline și întinde mămăliga pe tavă.Lasă mămăliga la răcit și după în frigider timp de 2 ore.

Pasul 4

Taie mămăliga în formă de cartofi pai.Pune mămăliga tăiata la cuptor timp de 20 de minute la 180 de grade.

Gateste cu Boromir!

Alte retete

Crostini Cheese Dip

5
Portii
30
Timp

Clătite pufoase

4
Portii
40
Timp

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Necesare
Preferinte
Statistici
Marketing
OK Detalii
  • Declaraţie cookie-uri
  • Despre cookie-uri