Chipsuri din mălai

2

Ingrediente pentru 6 portii

  • 200 grame malai Boromir
  • 800 ml apa
  • 50 grame unt
  • 100 grame cascaval ras
  • 100 grame parmezan
  • 2-3 linguri ulei de masline

Pasul 1

Pune apa la fiert si adauga malaiul treptat.

Pasul 2

Dupa ce ai fiert malaiul 3 minute, indeparteaza oala de pe foc si amesteca cascavalul ras, parmezanul si untul.

Pasul 3

Unge o tava cu ulei de masline si intinde mamaliga pe tava. Lasa mamaliga la racit si dupa in frigider timp de 2 ore.

Pasul 4

Taie mamaliga in forma de carofi pai.Pune mamaliga taiata la cuptor timp de 20 de minute la 180 de grade.

Gateste cu Boromir!

Alte retete

Tiramisu cozonac

7
Portii
30
Timp

Gogoși de casă

5
Portii
90
Timp

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Necesare
Preferinte
Statistici
Marketing
OK Detalii
  • Declaraţie cookie-uri
  • Despre cookie-uri