Chipsuri din mălai

2

Ingrediente pentru 6 portii

  • 200 grame malai Boromir
  • 800 ml apa
  • 50 grame unt
  • 100 grame cascaval ras
  • 100 grame parmezan
  • 2-3 linguri ulei de masline

Pasul 1

Pune apa la fiert si adauga malaiul treptat.

Pasul 2

Dupa ce ai fiert malaiul 3 minute, indeparteaza oala de pe foc si amesteca cascavalul ras, parmezanul si untul.

Pasul 3

Unge o tava cu ulei de masline si intinde mamaliga pe tava. Lasa mamaliga la racit si dupa in frigider timp de 2 ore.

Pasul 4

Taie mamaliga in forma de carofi pai.Pune mamaliga taiata la cuptor timp de 20 de minute la 180 de grade.

Gateste cu Boromir!

Alte retete

Burger buns

10
Portii
120
Timp

Prajitura cu crema de lamaie

7
Portii
45
Timp

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Necesare
Preferinte
Statistici
Marketing
OK Detalii
  • Declaraţie cookie-uri
  • Despre cookie-uri