Chipsuri din mălai

7

Ingrediente pentru 6 portii

  • 200 g mălai Boromir
  • 800 ml apă
  • 50 g unt
  • 100 g cașcaval ras
  • 100 g parmezan
  • 2-3 linguri ulei de măsline

Pasul 1

Pune apa la fiert și adaugă mălaiul treptat.

Pasul 2

După ce ai fiert mălaiul 3 minute, îndepărtează oala de pe foc și amestecă cașcavalul ras,parmezanul și untul.

Pasul 3

Unge o tavă cu ulei de măsline și întinde mămăliga pe tavă.Lasă mămăliga la răcit și după în frigider timp de 2 ore.

Pasul 4

Taie mămăliga în formă de cartofi pai.Pune mămăliga tăiata la cuptor timp de 20 de minute la 180 de grade.

Gateste cu Boromir!

Alte retete

Burger buns

10
Portii
120
Timp

Brioșe cu merișoare

6
Portii
45
Timp

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Necesare
Preferinte
Statistici
Marketing
OK Detalii
  • Declaraţie cookie-uri
  • Despre cookie-uri
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram