Cremsnit cu foi Boromir

2

Ingrediente pentru 5-6 portii

  • 1 l lapte
  • 250g zahar
  • 3 oua
  • 100g amidon de porumb
  • 50g unt
  • 20g zahar vanilat
  • Razatura de la o lamaie

Pasul 1

Laptele se amestecã cu zaharul, ouale, amidonul, sarea, intr-o cratita care nu lipeste (teflon) si se pun la fiert aproximativ 15 minute, timp în care se amesteca continuu.

Pasul 2

Dupã ce se fierbe se adauga untul, zaharul vanilat, razatura de lamaie si se amesteca pana la omogenizare.

Pasul 3

Pregatirea se continua prin asezarea pe o tava corespunzatoare cu inaltimea de 4-5 cm. Se aseaza intre straturi crema fierbinte.

Gateste cu Boromir!
Nu uita sa pastrezi cremsnitul la frigider 10-12 ore inainte sa il tai.

Alte retete

Clatite pufoase

4
Portii
40
Timp

Chec cu lămâie și bezea

6
Portii
20
Timp

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Necesare
Preferinte
Statistici
Marketing
OK Detalii
  • Declaraţie cookie-uri
  • Despre cookie-uri