Cremșnit cu foi Boromir

40

Ingrediente pentru 5-6 portii

  • 1 l lapte
  • 250g zahăr
  • 3 ouă
  • 100g amidon de porumb
  • 50g unt
  • 20g zahăr vanilat
  • Răzătura de la o lămâie

Pasul 1

Laptele se amestecă cu zahărul, ouăle, amidonul, sarea, într-o cratiță care nu lipește (teflon) și se pun la fiert aproximativ 15 minute, timp în care se amestecă continuu.

Pasul 2

Dupã ce se fierbe, se adaugă untul, zahărul vanilat, răzătura de lămâie și se amestecă până la omogenizare.

Pasul 3

Pregătirea se continuă prin așezarea pe o tavă corespunzătoare cu înălțimea de 4-5 cm. Se așează între straturi crema fierbinte.

Gateste cu Boromir!
Nu uita sa pastrezi cremsnitul la frigider 10-12 ore inainte sa il tai.

Alte retete

Gogoși de casă

5
Portii
90
Timp

Crostini Cheese Dip

5
Portii
30
Timp

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Necesare
Preferinte
Statistici
Marketing
OK Detalii
  • Declaraţie cookie-uri
  • Despre cookie-uri
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram