Tiramisu cu Pișcoturi Boromir

36

Ingrediente pentru 8 portii

  • 200g piscoturi
  • 300g branza dulce –mascarpone
  • 3 galbenusuri
  • 100g zahar
  • 150g frisca
  • 2 cescute de cafea
  • cacao pentru pudrare.

Pasul 1

Se amesteca la mixer galbenusurile cu zaharul. Se adauga branza mascarpone, frisca si se amesteca usor pana la omogenizarea compozitiei.

Pasul 2

Piscoturile se insiropeaza in cafea. Pe un platou se intinde un strat de piscoturi insiropate peste care se aseaza un strat de crema. Se continua pana la epuizarea piscoturilor si a cremei.

La sfarsit se presara un strat de cacao.

Gateste cu Boromir!
Nu uita sa pastrezi tiramisu la frigider 5-6 ore inainte sa il tai.

Alte retete

Burger buns

10
Portii
120
Timp

Brioșe cu banane

6
Portii
50
Timp

Brioșe cu merișoare

6
Portii
45
Timp

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Necesare
Preferinte
Statistici
Marketing
OK Detalii
  • Declaraţie cookie-uri
  • Despre cookie-uri