Tiramisu cu Pișcoturi Boromir

67

Ingrediente pentru 8 portii

  • 200g pișcoturi
  • 300g brânză dulce –mascarpone
  • 3 gălbenușuri
  • 100g zahăr
  • 150g frișcă
  • 2 ceșcute de cafea
  • cacao pentru pudrare.

Pasul 1

Se amestecă la mixer gălbenușurile cu zahărul. Se adaugă brânza mascarpone, frișca și se amestecă ușor până la omogenizarea compoziției.

Pasul 2

Pișcoturile se însiropează în cafea. Pe un platou se întinde un strat de pișcoturi însiropate peste care se așează un strat de cremă. Se continuă până la epuizarea pișcoturilor și a cremei.

La sfârsit se presară un strat de cacao.

Gateste cu Boromir!
Nu uita sa pastrezi tiramisu la frigider 5-6 ore inainte sa il tai.

Alte retete

Cremșnit cu foi Boromir

5-6
Portii
30
Timp

Mini-Cheesecake

1
Portii
5
Timp

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Necesare
Preferinte
Statistici
Marketing
OK Detalii
  • Declaraţie cookie-uri
  • Despre cookie-uri