top of page

Evitarea Risipei Alimentare

                Pentru a reduce semnificativ cantitatea de alimente risipite, în cadrul magazinelor noastre specializate, Boromir Pan Café, produsele Boromir care se apropie de termenul de expirare, beneficiază de reduceri imediate, plasate corespunzător în zone destinate. De asemenea, donăm către diverse organizații și asociații o parte din produsele care sunt aproape de termenul de expirare pentru ca acestea să ajungă în casele oamenilor care se vor bucura din plin de ele.

                Fiecare produs Boromir este preparat din ingrediente de calitate superioară, în care am investit toată grija și timpul nostru. Ne asigurăm că fiecare ingredient folosit în prepararea produselor este selecționat cu atenție pentru a oferi clienților noștri o experiență deosebită. De asemenea, luăm toate măsurile pentru ca, atât materiile noastre prime, cât și cele consumabile să fie corect gestionate cu ajutorul WMS-ului, o soluție software ce oferă posibilitatea de a gestiona stocurile în timp real. Toate ingredientele sunt comandate în funcție de cerere și analize istorice de vânzare, astfel încât să evităm pe cât de mult posibil pierderile alimentare.

                Optimizăm în permanență procesele logistice. Stabilim un sistem de trasabilitate eficient în ceea ce privește gestionarea paleților și ne asigurăm, în același timp, de întoarcerea acestora și reutilizarea lor în cele mai bune condiții.

                În același spirit, am creat Blogul Boromir care oferă clienților noștri modalități inedite de a valorifica resturile alimentare. Pentru a integra mâncarea rămasă în rețete noi, ne-am gândit să concepem preparate reinventate cu produsele Boromir, despre care oferim mai multe sfaturi de preparare și servire pe blog-ul nostru (blog.boromirmarket.ro).

bottom of page