top of page

Grija pentru Animale

gaina 3.png

             Ne-am considerat întotdeauna clienții ca făcând parte din marea familie Boromir, de aceea, grija noastră permanentă a fost și este aceea de a le satisface pe deplin toate cerințele, cu maximum de calitate și profesionalism. Ne străduim să îmbunătățim în permanență lanțul nostru de aprovizionare. Încercăm prin cerințele ridicate adresate furnizorilor noștri adică să ne implicăm protejarea găinilor care ne dau ouă, fermelor care ne dau grâu, vacilor care ne dau lapte.

             Bunăstarea animalelor este o prioritate pentru noi și adoptăm măsuri prin care să îmbunatățim condițiile de viață ale acestora.

             Toate produsele artizanale din cadrul magazinelor noastre specializate Boromir Pan Cafe conțin ouă de la găini crescute la sol și în aer liber. Articolele precum biscuiții cu unt, Prăjitura Albinița și Pricomigdalele cu ciocolată, sunt prezentate corespunzător cu mesajul "Produse cu ouă provenite de la găini crescute la sol".

             Ne luăm angajamentul ca cel târziu până în anul 2025, să folosim numai oua provenite de la găini crescute la sol și în aer liber.

bottom of page